To je nebesno znamenje, ki bo v letu 2021 imelo največ sreče

D.Ži
11.01.2021 10:00
Začenja se nova doba, polna ustvarjalne energije in vznemirljivo svežih misli.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Novo leto je tukaj in vsak zase upa, da bo zanj bolj srečno od minulega. Če verjamemo astrologiji in horoskopu, se bo ta želja najbolj izpolnila vodnarjem. Astrologi na spletni strani MindBodyGreen trdijo, da jim bo srečo prineslo veliko srečanje Jupitra in Saturna, ki si bosta najbližje v zadnjih 400 letih natančno 21. januarja. Tako se bo začela doba vodnarja. "Filozofski Jupiter odpira naše misli, Saturn pa ustvarja strukture, da bi naše misli postale oprijemljive. Na krilih liberalnega vodnarja se premika revolucija," najavljajo astrologi. Vodnarji naj bi pokazali svojo ustvarjalno, avanturistično stran bolj kot kadarkoli prej. Obetajo se jim bojda velike spremembe in brez dvoma so na pravi strani knjige, kar bo izjemno vznemirljivo. 

Profimedia

Vodnar je inovativno znamenje, ki veliko razmišlja o prihodnosti in načinih, kako izboljšati družbo. So znanstveniki, inženirji, učitelji. Z Jupitrom in Saturnom v svojem znamenju bodo leta 2021 dobili novo ustvarjalno energijo in pozitivno razmišljanje. Le misli morajo odpreti. Priporočljive so dihalne vaje in meditacije, prehrana, ki je bogata z žiti in veliko spanja. Sreča bo vodnarje spremljala tudi v ljubezni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta