(TOTI LIST) Ekskluzivni intervju s koronavirusom

Viruseta Koronovič
09.03.2020 09:43
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Toti list: montaža za Toti list - koronavirus.
Montaža

Pa se je vendarle pojavil tudi pri nas! Potiho, ampak udarno in odmevno. In medtem ko so novinarski kolegi delali paniko in povzročali težave vsem zdravstvenim delavcem v državi, smo pri Totem listu, kot se za profesionalen medij spodobi, z njim nemudoma stopili v stik. Ker je to bil izjemno zapleten medijski projekt, kakršnega naš medijski trg ne pomni, smo na teren poslali najizkušenejšo novinarko, ki pa trenutno za izjave, če si jih bodo zaželeli drugi mediji, ni na voljo. Po hrabro opravljeni novinarski dolžnosti se je namreč počutila slabo, zaradi česar smo jo odgovorno zaprli v izolacijsko sobo v našem uredništvu. Pa brez skrbi, kot pravijo v Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, je nevarnost okužbe ob branju Totega lista skorajda nična.
Vprašanje, ki si ga zastavljajo številni Slovenci, seveda je, zakaj vas tako dolgo ni bilo v Sloveniji?
"Kdo pa pravi, da me ni bilo?"
Vsi resni mediji.
"Pa ste brali manjše portale, ki razpolagajo s številnimi strokovnjaki z zdravstvenega področja? Ste spremljali dogajanje na družbenih omrežjih, kot je twitter? Zakaj mislite, da je predsednica zdravniške zbornice govorila, da je zdravnike strah? Tam so pravilno ugotavljali, da sem tukaj, da spremljam situacijo, da obstaja nevarnost, vendar me slovenska vlada ni jemala resno. Tudi če bodo zdaj zaprli mejo z Marokom, je to brezpredmetno."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta