(TOTI LIST) Župan Saša Arsenovič ustanavlja prevzgojni zavod Naši sončki

Toti list
25.04.2022 06:00

Po neuradnih informacijah bo že čez nekaj dni začel v Žičkem dvoru, ki je v lasti župana Saše Arsenoviča, delovati javni zavod Naši sončki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Župan se že pripravlja na prevzgojo huliganov
Andrej Petelinšek

To bo posebna prevzgojna ustanova, ki jo bo vodil kar Arsenovič, vanjo pa bodo z županovim odlokom za najmanj leto dni napoteni številni mariborski otroci. "Včasih so otroke vzgajali starši, stari starši, učitelji in sosedje. Kje so časi, ko ti je lahko ravnatelj primazal takšen focn, da ti je glavo okoli obrnilo, potem pa si jih dobil še doma," ugotavlja Arsenovič. "Danes pa se starši prilagajajo frocom, ker so to njihovi zlati sončki, zakladeki, zaviti v vato. E, to se bo končalo. Nič več odvetnikov, policije, zaščitniških helikopterskih staršev, ki za vsako ceno varujejo male nevzgojene huligane," napoveduje župan, ki je že podpisal več odločb o napotitvi mladoletnikov v Žički dvor.

Neuradno bodo male delinkvente pričakali tako, da bodo uslužbenci zavoda vanje metali tenis žogice, po tem obredu pa jim bodo odvzeli mobilne telefone in jih za leto dni zaprli v zavod. Razvajenci, ki si dovolijo vse, bodo po županovih besedah deležni tečajev, fizičnega dela ter gospodinjskih opravil, v okviru šolanja pa bodo zaposlili staro gardo zdaj že upokojenih učiteljev, ki se ne bojijo arogantnih staršev in odvetnikov. Zadnji mesec se bodo sončkom pridružili starši, za katere bodo pripravili delavnice. Vsebina teh se že pripravlja, naslov prve pa je že znan: Jebemu mast, vzgojil si pošast! Po najnovejši anketi vzpostavitev zavoda podpira velika večina Mariborčanov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta