(VEČER V ŽIVO) Motivacijska govornica Minka Gantar: Strah blokira obilje

Maja Furman Maja Furman
21.02.2020 11:59

Minka Gantar, motivacijska govornica in avtorica knjižnih uspešnic Ko imajo hormoni žur in Ko ima življenje žur, bo na Festivalu zdravja in obilja razkrila orodja, s katerimi bomo v svoja življenja privabili več obilja. Med drugim bomo spoznali tudi t. i. jutranji ritual.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Minka Gantar
Osebni arhiv

Minka, kateri so »triki«, s katerimi lahko ustvarimo več obilja?
Pomembno je, s katero »nogo« zjutraj vstanemo. Sama dan začnem z jutranjim ritualom. Najprej spijem tri velike kozarce vode. Ko držim v roki kozarec, v mislih rečem: »Hvala za zdravje. Voda prečisti me.« Nato vzamem karte Prehod v novo dobo, prižgem svečko in potegnem nekaj sporočil: »Zaupaj, vse bo v redu,« »Nahajaš se na pravi točki,« »Odpuščam,« »Dovoljujem, da v moje življenje pride obilje vsega dobrega – obilje na finančnem področju, obilje dobrih donosov in obilje zdravja.« Na Festivalu zdravja in obilja vam bom predstavila Zdravilno molitev dekodiranja, s katero iz svoje zavesti, podzavesti in iz spomina duše počistimo vsa negativna prepričanja glede obilja. Ko razrešimo z omejujočimi prepričanji, se v naših življenjih začnejo dogajati čudeži. Govorimo si: »Dovoljujem, da se v mojem življenju zgodijo čudeži. Dovoljujem, da imam vedno dovolj denarja, da plačam mesečne obveznosti.« Ko prejmemo položnico, jo dajmo v kuverto, na kateri imamo napisano: »Hvala za denar. Plačano.« Ko pada dež, si govorimo: »O, kako lepo pada obilje na zemljo.« Ko je sončno, se zahvalimo za obilje sonca itd. Naravnanost na obilje, ne na pomanjkanje, je ključna. Začnite vrtnariti, ker boste videli, kaj nastane iz drobnega semena. Prižgimo drobno lučko, namesto, da preklinjamo temo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta