(VIDEO) Ganljivo: 9-letnikova edina želja je, da bi našel družino, ki bi ga posvojila. "Upam, da me bo kdo od vseh vas izbral"

A.L.
17.08.2020 13:12

V dvanajstih urah po objavi posnetka so prejeli več kot pet tisoč ponudb za posvojitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji so se razpisali o zgodbi 9-letnega Jordana iz Oklahome, ki je v rejniškem sistemu že šest let. S svojim ganljivim nastopom, ki ga je imel za enega od tamkajšnjih medijev, in srčno prošnjo, da si želi imeti družino, se je deček dotaknil številnih ljudi. Jordanova stiska je postala še večja po tem, ko je njegov mlajši brat Braison odšel v posvojitev. "Rad bi imel družino, kjer bi lahko poklical mamo ali očeta. Lahko tudi samo mamo ali samo očeta. V resnici mi je vseeno," je dejal 9-letnik, ki trenutno živi v skupinskem domu.
{embed_youtube}https://youtu.be/jUCpUhJKc3k{/embed_youtube}
Na vprašanje, kam bi šel, če bi lahko odpotoval kamorkoli na svetu, je odgovoril, da na zabavo, ki bi se zgodila ob njegovi posvojitvi. Jordan pravi, da si novega doma in družine želi tudi zato, da bi "lahko imel ljudi, s katerimi bi se pogovarjal kadarkoli bi to potreboval. Upam, da me bo nekdo od vseh vas izbral". In če bi lahko imel tri želje? "Družina, družina in družina. To je edino, kar si želim," je odgovoril.
{twitter}https://twitter.com/CBS_42/status/1293723350162984960{/twitter}
Ganljiva izpoved dečka je segla v srca številnih Američanov. V dvanajstih urah po objavi posnetka so prejeli več kot pet tisoč ponudb za posvojitev. Kot kaže, se bodo stvari za malega Jordana vendarle začele odvijati v želeno smer, pristojni pa medtem že preverjajo vse ponudbe in izbirajo družino, ki bi lahko bila ustrezna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta