(VIDEO) Novinarka med intervjujem spolno občevala v svingerskem klubu. Očitajo ji, da je prešla mejo dobrega okusa

D.Ži
02.06.2021 00:21
Da so ljudje v svingerskih klubih mnogo bolj prijazni drug do drugega kot v drugih klubih, pravi novinarka, ki je pripravila eno najbolj osebnih reportaž v zgodovini in tako novinarstvo pripeljala na povsem novo raven.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Danska novinarka Louise Fischer, 26-letnica, ki dela za radijsko postajo Radio4, je naredila intervju. Kar ne bi bilo nič zares posebnega, če ne bi medtem spolno občevala v svingerskem klubu. Zdaj pravi, da se situacija njeni mami zdi zelo smešna, očetu pa njeno početje zelo frajersko

Fischerjeva pravi, da to ni bil najboljši seks v njenem življenju in da je vanj pristala zato, da bi pridobila zaupanje ljudi, s katerimi se je pogovarjala v svingerskem klubu, ki so ga med sproščanjem koronskih ukrepov ponovno odprli v bližini danske prestolnice. V reportaži, ki so jo predvajali pred dnevi, slišimo Fischerjevo, ki intervjuja več gostov kluba, nato se njihovim spolnim igram pridruži tudi sama. Poslušalci so slišali zelo nazorne zvoke njenega predajanja užitkom, vmes je sogovornikom postavila tudi nekaj vprašanj.

Pravi, da ji nekateri zdaj očitajo, da je prešla mejo dobrega okusa, večina odzivov pa je izrazito pozitivnih. "Nimam fanta, kar je situacijo precej olajšajo. Mama meni, da je vse skupaj zelo smešno in se smeji, očetu pa se zadeva zdi zelo frajerska," pravi novinarka, ki je sicer velika ljubiteljica potovanj. Leta 2019 je počitnikovala na Hrvaškem.  

V svingerskem klubu je preživela nekaj ur, končna reportaža je bila dolga le nekaj minut. Z gosti je spila tudi kozarec vina in se nato preselila v veliko posteljo. "Če mi moški, ki je pristopil k meni, ne bi bil všeč, bi ga zavrnila. Ljudje v svingerskem klubu so precej bolj prijazni drug do drugega kot v ostalih klubih in barih. Ničesar jim ni treba pojasnjevati ali se opravičevati," pravi in dodaja, da je med seksom zelo uživala, čeprav ni bil najboljši v njenem življenju.

Počutila se je kot boginja. Seksa med intervjujem ni načrtovala, vse se je zgodilo spontano. "Del mojega poklica je tudi to, da ljudem odprem vpogled v svet, do katerega nima vsak dostopa," meni in razkriva, da so gosti kluba bili sprva zaradi mikrofona živčni in da je najprej morala pridobiti njihovo zaupanje. Poudarja, da je nihče ni silil v nič. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta