(VIDEO) Profesorica med spletnim predavanjem opazila, da študenta spolno občujeta

D.Ži
20.03.2020 09:48

Nekateri slušatelji predavanj so se med samoizolacijo nekoliko preveč sprostili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zaradi pandemije koronavirusa so zaprte tudi izobraževalne ustanove, šole pa poskušajo znanje prenašati s pomočjo svetovnega spleta in komunikacije na daljavo. Na univerzi Macquarie v Sydneyju del predavanj poteka v živo in je namenjen študentom v samoizolaciji. 
Profesorica tamkajšnje pravne fakultete je med spletnim predavanjem opazila, da dva študenta v samoizolaciji spolno občujeta. Posnetek njenega odziva je postal prava mala spletna atrakcija. Profesorica je predavanje na kratko prekinila, da je prišla k sebi, opazno vznemirjena je dejala, da si mora zdaj razkužiti oči. "Gremo na naslednjo lekcijo ... O bog ..." je dejala.
{facebookpost}https://www.facebook.com/talal.alkayal.5/videos/139393257583637/{/facebookpost}
Kasneje je povedala, da se kaj takega ni zgodilo prvič. Čeprav so jo ostali študenti, ki niso videli, kaj se je zgodilo, prosili, da jim opiše situacijo, je to zavrnila. Dogodek je vmes pokomentirala tudi univerza Macquarie, kjer menijo, da bi se neodgovorni študenti lahko obnašali bolje. "Univerza je zaradi incidenta sprejela nekaj ukrepov, s katerimi želimo študente opomniti na upoštevanje pravil obnašanja," pravijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta