(VIDEO) Šok in solze: Stanovalcem nemškega Big Brotherja povedali, da je svet v karanteni

D.Ži
18.03.2020 10:12

Odprtih ust so obsedeli tekmovalci priljubljenega resničnostnega šova, ko sta jim voditelj in zdravnik povedala, da se je zunanji svet medtem zelo spremenil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zgodil se je eden najbolj bizarnih trenutkov v zgodovini televizije. Stanovalcem šova Big Brother, ki ga v Nemčiji trenutno pripravlja televizija Sat 1, so ustvarjalci oddaje morali povedati, kaj se trenutno dogaja v resničnem svetu. Ob vselitvi v hišo, ki je že tako ali tako povsem izolirana od zunanjih stikov, so nekateri za koronavirus sicer že slišali, a takrat še zgolj v povezavi s Kitajsko. Da gre za pandemijo, ki je medtem tudi v Evropi življenje postavila povsem na glavo, se jim še sanjalo ni. V posebni oddaji, ki jo je Sat 1 prenašala v živo, so jim sporočili informacije, ki so jih vidno pretresle. Voditelj Jochen Schrop in uradni zdravnik Big Brotherja Andreas Kaniewski  sta s tekmovalci komunicirala preko steklene pregrade, kar jih je začudilo, še preden sta odprla usta. Informacije o širjenju virusa so jih pustile brez besed, nekateri so tudi zajokali. 
{embed_youtube}https://youtu.be/U5VYBABWxfQ{/embed_youtube}
Solze so zalile Michelle, ki jo je zaskrbelo za 55-letno mamo, ki se sicer bori s kronično boleznijo pljuč, a tudi ostali niso bili ravnodušni. Voditelj jih je pomiril, da razloga za paniko ni, saj je z njihovimi najbližjimi vse v redu, in obljubil, da jih bodo o stanju svojcev redno obveščali. Nato so jim predvajali posnetke sporočil svojcev, ki so jih pozdravili in potrdili, da je z njimi zaenkrat še vse v redu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta