Zoprni in nepriljubljeni: Ljudem, rojenim v tem nebesnem znamenju, pripisujejo kup slabih lastnosti

D.Ži
08.06.2020 09:16

Če vsaj malo verjamente v horoskope in astrologijo, potem boste na ameriškega astrologa zelo jezni. Vsaj, v kolikor ste rojeni v znamenju dvojčkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Svetovni splet je poln kritik na račun dvojčkov. Govorimo seveda o nebesnih znamenjih, ne pravih dvojčkih. Vsako znamenje ima svoje muhe, a dvojčki so pogosto na slabem glasu tudi med tistimi, ki ne verjamejo v astrologijo. Mnogi namreč trdijo, da so lažnivci, prevaranti, celo lopovi, piše astrolog Danny Larkin v svoji kolumni Astro Roast na Viceu. Dodaja, da njihov slab sloves ni povsem iz trte zvit, saj so dvojčki, kot že lahko razberemo iz imena njihovega znaka, pogosto dvoličneži. Vodi jih Merkur, planet komunikacije. So pravi klepetavčki, ki tudi radi nakladajo in napihujejo zgodbe. Isto zgodbo lahko povedo tudi na dva povsem drugačna načina. Imajo grdo navado, da so dvolični in nagnjeni k prevaram. Hitro ugotovijo, da lahko ljudi obrnejo z besedami.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta