(FOTO) Bi verjeli, da je Mirjam Poterbin dopolnila 50 let? Zdaj je prvič razkrila svoj recept za popoln videz

A.L.
15.07.2024 15:33

Postavna Ljubljančanka običajno rumene strani polni predvsem s svojim brezhibnim videzom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mirjam Poterbin večina pozna predvsem kot mamo našega najboljšega košarkarja Luke Dončića. Nedavno je dopolnila 50 let, ob tej priložnosti pa za revijo Lady povedala, kako skrbi za svoje telo.

"Konstantna aktivnost in športna udejstvovanja so bili velik del mojega življenja in to poskušam v čim večji meri ohraniti tudi danes. Kljub natrpanemu urniku treniram štiri do petkrat na teden. Največkrat telovadim z utežmi, vadim pa tudi jogo, ki mi daje psihični mir. Vsak dan si vzamem čas za rekreacijo, pa naj bo to telovadba, sprehod ali pohod na hrib, kamor vzamem maminega psička Taia," je razkrila Mirjam, ki ima v Ljubljani že vrsto let tudi svoj kozmetični salon.

50-letnica običajno rumene strani polni predvsem s svojim brezhibnim videzom, ki je, kot je razkrila, plod trdega dela. Šport je del njenega vsakdana, pazljiva je tudi pri prehrani. "Sem velika sladkosnedka. Težko se uprem čokoladi in nutelli, čeprav se trudim, da nista vsak dan na mojem jedilniku. Sicer pa jem kakovostno in pestro hrano, menim, da mora biti na jedilniku vedno prava mera vsega," je še povedala za Lady.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta