(FOTO) Je sprožila nov trend? Julia Roberts v kostimu, ki bi bil povsem običajen, če ne bi bilo tega nenavadnega detajla

D.Ži
26.09.2023 10:48

Stilistka se je odločila klasično opravo večnega "čednega dekleta" popestriti s kratkimi hlačami. Zadela je v polno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Julia Roberts
Profimedia

Julia Roberts je bila gostja modne revije Gucci, ki je potekala na nedavno zaključenem tednu mode v Milanu. Prestižna italijanska modna hiša je predstavila kolekcijo za sezono pomlad/poletje 2024, Julia pa je na bleščečem dogodku nosila opravo, ki je popolna za začetek jeseni.

Julia Roberts
Profimedia

Eno najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnic je uredila stilistka Elizabeth Stewart, katere stranke so tudi druge znane igralke, kot so Cate Blanchett, Amanda Seyfried in Jessica Chastain.

Julia Roberts
Profimedia

Za Julio je Elizabeth izbrala eleganten temno siv kostim, sestavljen iz jakne klasičnega kroja in kratkih hlač. Bila bi to zelo klasična obleka z zelo osnovnim, nezapletenim suknjičem z dvema gumboma, če ne bi bilo kratkih hlač, ki vsekakor predstavljajo odmik od običajnega stajlinga.

Julia Roberts v kostimu
Profimedia

Julia je pod suknjičem nosila tanko pleteno majico svetlo sive barve z gumbi, ki so jo prav tako ustvarili pri Gucciju. Oskarjevka je stajling za milanski modni teden dopolnila s črnimi koničastimi čevlji z odprto peto. Pašček na zadnjem delu je bil okrašen z zlatim detajlom.

Julia Roberts v kostimu
Profimedia

Izbrala je tudi nekaj kosov prefinjenega nakita, okrogle uhane, zapestnico in prstane, ki so njeno preprosto, a domiselno opravo lepo podčrtali, tako kot črn lak za nohte. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta