Skrivnost je končno razkrita: David Hojnik bo svoj modni spektakel pripravil na zelo nepričakovani lokaciji

D.Ži
19.09.2023 13:10

Surovo in industrijsko grobo okolje bo zanimiv kontrast kolekciji, s katero bo eden najbolj izstopajočih slovenskih modnih oblikovalcev počastil desetletnico lastne modne znamke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Šadl

Vse bolj vroče postaja in modni sladokusci postajajo nestrpni, sploh ko jih na bližajoči spektakel opominjajo nešteti plakati, na katerih modni oblikovalec David Hojnik v zelo markantni pozi vabi na veliko modno revijo DAVID, s katero bo obeležil prvih 10 let svoje znamke DH fashion. Vstopnice za dogodek, ki se bo zgodil 30. septembra, bodo na voljo samo še en teden, medtem je oblikovalec odpihnil tudi največjo in najbolj strogo varovano skrivnost. Kje bo modni spektakel sploh potekal? Zadnjih nekaj tednov smo lahko prebrali le, da na "skrivni lokaciji". No, zdaj ni več skrivna.

"Dobrodošli v surovo industrijsko okolje, kjer bo v naslednjih 10. dneh zraslo imenitno prizorišče edinstvenega modnega doživetja ‘DAVID by DH Fashion’ v katerem bomo počastili 10. let našega ustvarjanja," je na družbenih omrežjih objavil David Hojnik in poziral sredi ogromne prazne hale industrijskega objekta mariborske Metalne.

Za predstavitev jubilejne kolekcije si je tako izbral surovo, grobo industrijsko okolje, ki bo močan kontrast prefinjenim modnim kosom. "Komaj čakamo, da vam pokažemo, kako se lahko z veliko truda vrhunske ekipe, takšen zapuščen dragulj za en dan spremeni v središče družabnega in modnega dogajanja!" je dodal. Minulo soboto je v prostorih The Studio potekala tudi avdicija, ki jo je modna znamka izpeljala skupaj z Večerom.

Petčlanska žirija je med več kot 120 prijavljenimi izbrala nekaj karizmatičnih, neklišejskih modelov, ki se bodo 30. septembra lahko sprehodili po dolgi modni brvi.  Revija bo tako naslednja v nizu odmevnih modnih dogodkov znamke, ki je skozi leta veliko pozornosti pritegnila z revijami Vivid na terasi Hotela City, D-8, ki je potekala v Hotelu Habakuk, Terminal D-8 v hangarju mariborskega letališča, Aura pod arkadami mariborskega gradu in Invidia v Kazinski dvorani SNG Maribor. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta