(FOTO) Kostum za noč čarovnic? Nad obleko Due Lipe na zlatih globusih se nekateri močno zgražajo

D.Ži
09.01.2024 11:21

Neopažena ni ostala, a burna razprava o okusnosti obleke, ki jo je na podelitvi nosila britanska pevka albanskih korenin, še teče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Modni zadetek ali brca v temo? Mnenja so močno deljena. 
Epa

Verjetno je na vsakem dogodku, ki na enem mestu zbere večje število svetovnih zvezd, vsaj ena obleka, ki razdeli javnost. Ob obleki z vzorcem nožnic, ki jo je na minulih zlatih globusih nosila igralka Gillian Anderson, je podobno "kontroverzno" obleko nosila tudi pevka Dua Lipa. Razprava o kreaciji na spletu še poteka, eni so navdušeni, drugi pa vse prej kot to. 

Nekatere kreacija spominja na kostum za noč čarovnic.  
Epa

Na podelitev nagrad je prišla v vpadljivi kreaciji modne hiše Schiaparelli. Obleka, krojena v slogu morske deklice, izdelana iz žameta in svile, je izdatno izvezena z zlatom in diamanti, vzorec spominja na človeške kosti, kar je bilo nemogoče prezreti. Osnova obleke je črna, gre za kos brez naramnic, pevka pa je opravo dopolnila s pregrešno drago ogrlico draguljarske hiše Tiffany & Co.

Dua Lipa je ta večer nosila tudi nekaj kosov nakita iz zakladnice hiše Tiffany. 
Epa

Gre za kos iz leta 1962, radodarno ozaljšan z diamanti, Dua Lipa je nosila tudi Tiffanyjev prstan. Lase je tokrat imela spuščene, a valovite. 

Dua Lipa attends the 81st Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 7, 2024. REUTERS/Mike Blake
Mike Blake

Opravo nekateri ocenjujejo s čisto desetko, drugi pa trdijo, da je bila ena najslabših na podelitvi, saj da obleka spominja na okostnjak ali kostum za noč čarovnic. 

Všeč ali ne, Dua Lipa je nosila eno najbolj opaženih kreacij minulih zlatih globusov.  
epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta