Rada odkrivata svet: Katarina Kresal in Miro Senica sta novo leto pričakala zelo daleč od doma

D.Ži
08.01.2024 09:33

Naša uspešna in vplivna pravnika obožujeta decembrsko domačnost, a ob koncu leta ju je vendarle zvabila tujina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miro Senica in Katarina Kresal sta konec leta dočakala v bolj eksotičnih krajih.  
Mediaspeed

So Slovenci, ki utrinke iz svojega zasebnega življenja na spletu in v medijih delijo zelo velikodušno. Katarina Kresal vsekakor ni ena od njih, saj je pozornosti zmeraj bila deležna več, kot bi si želela. Nekdanja slovenska notranja ministrica in ustanoviteljica Evropskega centra za reševanje sporov, kjer gospodarske, potrošnike, delovne, družinske in druge spore rešujejo z mediacijo in arbitražo, danes naslovnic več ne polni, kar ji najbrž še kako prija, v predprazničnih dneh pa je za revijo Lady vendarle razkrila svoje praznične načrte.

Katarina Kresal dopustniških utrinkov s svoji spletnimi sledilci žal nikoli ne deli.  
Robert Balen

Pravnica, dolgoletna partnerka pravnika Mira Senice, je povedala, da se praznično vzdušje pri njih doma začne s prvim decembrom. "Takrat zasvetijo lučke na novoletni smrečici, stanovanje pa se odene v nežen blesk praznične okrasitve. Oba z Mirom imava rada, da praznično vzdušje traja ves zadnji mesec v letu," je povedala. A njun december tokrat ni minil le v znamenju domačih praznovanj.

Miro Senica in Katarina Kresal rada v prazničnem blišču uživata cel december. 
Mediaspeed

Razkrila je, da sta doma uživala do božiča, nato pa sta odpotovala na drugi konec sveta. Podrobnosti je seveda prihranila zase, ni pa skrivnost, da oba rada potujeta in s tem širita svoja obzorja. Dopustniških utrinkov z destinacije ni objavila, najverjetneje jih niti ne bo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta