(FOTO) Na premieri filma, ki so ga posneli v Sloveniji, je Halle Berry osupnila v skoraj povsem prosojni obleki

D.Ži
14.08.2024 11:22

Zvezdnica, ki že nekaj časa sledi ketogeni dieti in pridno vadi, je na premieri enega najtežje pričakovanih filmov, vsaj med Slovenci, z drzno opravo zasenčila ekipo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Halle je na premieri filma 'The Union' ukradla vse poglede.  
Profimedia

V Los Angelesu je bila premiera vohunske akcijske komedije "The Union" režiserja Juliana Farine, ki jo bodo na Netflixu začeli predvajati 16. avgusta. Film bo zagotovo pritegnil tudi veliko slovenskih gledalcev, saj so nekatere prizore posneli v Piranu. 

Glavni vlogi v filmu so zaupali Halle Berry in Marku Wahlbergu. Mark igra Mikea, gradbenega delavca, ki živi običajno življenje, dokler se k njemu po 25 letih ne vrne bivšo dekle Roxanne (Halle Berry). Tajna agentka Roxanne uvede Mikea v svet vohunjenja in ga rekrutira za svojo novo nalogo.

Mark Wahlberg in Halle Berry v Los Angelesu. 
Profimedia

Mark in Halle sta blestela na gala premieri v The Egyptian Theatre v Los Angelesu, brezčasno lepa igralka je pričakovano ukradla pozornost svojim soigralcem, saj je spet segla po najbolj drzni modni ponudbi. 

Profimedia

Lindsey Flores, stilistka slavne 57-letnice, je za to priložnost oblikovala zelo čutno kreacijo.

Nobena skrivnost ni, da Halle rada telovadi, razkrila je tudi, da gre petkrat na teden v fitnes s svojim osebnim trenerjem, pazi tudi na prehrano in prisega na ketogeno dieto. Je v zavidljivi telesni formi, njeno fantastično postavo pa je razkrila prozorna obleka, ki jo je nosila na premieri.

Profimedia

"Gola" različica male črne obleke z dolgimi rokavi in ​​čipkastimi detajli ji je odlično pristajala. Oprijet model srednjega kroja je dodatno poudarjen v pasu in tako maksimalno poudari postavo peščene ure.

Profimedia

Halle je ob črni obleki nosila tudi črne salonarje z visoko peto v stilu Mary Jane, z nakitom pa ni pretiravala. Nekaj ​​prstanov in lesketajočih se uhanov je podčrtalo še eno fantastično edicijo hollywoodske lepotice.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta