(FOTO) Vroč pozdrav novemu letu: Pokazala se je v čipkastem bodiju in nihče ni mogel verjeti, da ima Halle Berry 57 let

D.Ži
04.01.2024 12:04

Iz dneva v dan hollywoodska zvezdnica vestno skrbi za svojo formo, zato ne preseneča, da je tudi na pragu 60-ih še vedno ena največjih filmskih zapeljivk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Halle Berry še vedno velja za eno najlepših hollywoodskih zvezdnic.  
Profimedia

Hollywoodska igralka Halle Berry je na svojem instagramovskem profilu objavila fotografijo, s katero je pozdravila leto 2024 in skoraj zlomila internet. 

"Pozdrav 2024!" je pripisala fotografiji, na kateri pozira v dvigalu, oblečena le v seksi čipkast bodi, zlato jakno in sandale z visoko peto.

"Če smo tako začeli, bo leto 2024 presneto dobro", "Halle bo tako lepa tudi pri 90-ih letih", "Vedno seksi in lepa", "Halle že na prvi dan novega leta zlomi internet", "Ženska, goriš", "Tvoj moški je pravi srečnež", "Vrhunska", "Super ženska", "Ko bi vsaj tako izgledala pri 58-ih," so komentirali njeni oboževalci.

Halle skrbi, da njene trebušne mišice ostajajo čvrste kot kamen.   
Profimedia

Skrivnost Hallejinega videza je v predani negi in skrbi za telo, znana je kot ena redkih igralk, ki niso ljubiteljice lepotnih posegov in plastičnih operacij.

Trenira več ur na dan in to počne že vrsto let, pri svoji vadbi pa se osredotoča na kondicijske vaje.

Halle v bondiadi Umri kdaj drugič leta 2002.   
Profimedia

"Pomembno mi je delati čim več vaj za celotno telo, saj so vse mišice enako pomembne, še posebej tiste v osrednjem delu. Trebušne mišice so kljub mojim letom močne, kljub temu, da veliko sedim," je ob neki priložnosti pojasnila.

Halle je kariero začela kot manekenka, v mladosti pa se je udeležila številnih lepotnih tekmovanj, med drugim tudi izbora za mis sveta leta 1986, kjer je kot predstavnica ZDA zasedla visoko 6. mesto.

Pierce Brosnan in Halle Berry v Jamesu Bondu leta 2002.  
Profimedia

Vloga v filmu Boomerang leta 1992 ji je odprla vrata v Hollywood, sledile so številne druge vloge, ki so ji prinesle zvezdniški status, med drugim je bila Bondovo dekle v Umri kdaj drugič 2002 in Catwoman v istoimenski filmski polomiji leta 2004. Leta 2002 je prejela oskarja za najboljšo igralko za vlogo v filmu "Monster's Ball".

Halle je od konca leta 2021 poročena z glasbenikom Van Huntom, s katerim se je zelo diskretno poročila na potovanju v času božiča. 

Na marčevski podelitvi oskarjev je bila prava senzacija. 
Profimedia

Halle ima za sabo tudi tri propadle zakone. Med letoma 1993 in 1997 je bila poročena z ameriškim igralcem bejzbola Davidom Justiceom. Leta 2001 se je poročila z ameriškim kantavtorjem Ericom Benetom, par pa se je ločil leta 2005. Njen tretji mož je bil francoski režiser Olivier Martines, s katerim je bila poročena med letoma 2013 in 2016, skupaj imata sina Macea Roberta. Halle ima poleg sina še hčerko Nahlo, ki jo je dobila z manekenom Gabrielom Aubryjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta