(FOTO) Nekoč jo je oboževala vsa Slovenija: Bi Ivano Šundov danes sploh še prepoznali?

A.L.
07.05.2024 08:36

Danes, ko sta hčerki že skoraj odrasli, si Ivana vzame tudi kakšen trenutek zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mnogi se še dobro spomnijo postavne voditeljice Ivane Šundov, ki je bila svoj čas pri nas izjemno priljubljena, nato pa se je zaradi ljubezni preselila na Hrvaško. V Zagrebu si je ustvarila družino in se poročila, a čez več let sporočila, da se z možem ločujeta. Pred časom je za revijo Obrazi razkrila, da je bila ločitev zanjo težka izkušnja. "Precej dolgo se nisem odločila za ta korak, ker sem mislila, da je za hčerki bolje, da odraščata v družini, najbolj pa sem slepila samo sebe, da je in da bo vse v redu ..."

Danes, ko sta hčerki že skoraj odrasli, si Ivana vzame tudi kakšen trenutek zase. Za revijo Lady je povedala, da je pred časom končala tudi šolo ličenja pri znanem vizažistu Borisu Čavlini, ki ima svojo akademijo na Dunaju. "Zelo rada imam ličila, ker nas že malo šminke lahko v trenutku spravi v boljšo voljo. Res pa je, da mi je z leti večerno odstranjevanje vse bolj odveč, toda brez tega ne gre. Nikoli ne grem v posteljo, ne da bi si temeljito očistila obraz."

S čopiči za ličenje je očitno prava mojstrica, saj na vseh fotografijah blesti, mnogi pa se strinjajo, da ji leta ne pridejo do živega.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta