(FOTO) Je šla predaleč? Najlepša Rusinja na svetu oblekla povsem prosojne spodnje hlačke in sesula internet

D.Ži
30.04.2024 10:51

Čeprav se slavna lepotica bliža 40. letu, ji mlajše kolegice v modni industriji pogosto ne sežejo niti do kolen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Irina Shayk še vedno velja za eno najbolj iskanih manekenk na svetu.  
Profimedia

Manekenka Irina Shayk pogosto snema provokativne manekenske kampanje, zato ni bilo prav zelo presenetljivo, ko je slavna rjavolaska pozirala v seksi črnem čipkastem spodnjem perilu. Irina, ki jo pogosto imenujejo kar "najlepša Rusinja na svetu", je nedavno na Instagramu delila zelo eksplicitno fotografijo, ki je kmalu zakrožila po številnih svetovnih portalih.

Irina je na tokratnem selfiju v ogledalu poudarila svojo vrhunsko postavo in lepo zaobljeno zadnjico ter pozirala v črnih prozornih spodnjicah, nedrčku in zapeljivih samostoječih nogavicah. Fotografija je tretja v spodnji galeriji, ki jo je objavila na Instagramu. 

Čeprav se slavna lepotica bliža 40. letu, znakov staranja na njej ni videti in se brez težav kosa s svojimi kolegicami, ki so šele na začetku kariere.

Irina je nedvomno ena najbolj iskanih manekenk današnjega časa in skoraj ni prestižne znamke, s katero ne bi sodelovala. Najpogosteje jo vidimo na modnih pistah številnih oblikovalcev na tednih mode po vsem svetu. V karieri naj zaslužila več kot 25 milijonov dolarjev.

Občudovana 38-letnica je nedavno prekinila razmerje z igralcem ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, nekdanjim možem njene prijateljice Gisele Bundchen. Menda že išče novo ljubezen, Tom Cruise ji je všeč, ker je, kot bi naj povedala prijateljicam, "slaven, bogat in lep".

"Irina išče partnerja tako v Evropi kot v Ameriki. Izbira, vendar je za zmenek na voljo le nekaj moških. Potrebuje nekoga slavnega, lepega in premožnega? Koliko jih je takih? Pet, deset?",  je vir iz njene bližine nedavno povedal za Page Six.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta