(FOTO) Mladi nogometaš in njegova punca sta netipičen par, njo žalijo zaradi "nemanekenskega" videza, on pa jo brani

D.Ži
24.04.2024 09:02

Končno se je našla ženska, ki ji nihče ne more očitati, da je "denarja in slave lačna manekenka, ki preži na nogometaše", a žaljivi in negativni komentarji kar dežujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Declan Rice in njegova Lauren Fryer na luksuzni jahti, ki je plula okoli Formentere. 
Profimedia

V svetu nogometa že leta velja predsodek, da se nogometaši vedno zaljubljajo v manekenke in starlete, ki s svojo podobo plenijo pozornost na tribunah. A ta nogometaš ne sodi v stereotipni koš, zato so ga spletni komentatorji vzeli na muho.

Lauren Fryer ne ustreza stereotipu manekenske nogometaševe punce. In nekatere to očitno moti. 
Profimedia

Declan Rice, 25-letni angleški nogometaš, je že leta v srečni zvezi s svojo izbranko Lauren Fryer, ki - roko na srce - ne ustreza stereotipu manekenske nogometaške punce.

Par ostaja neločljivo povezan.  
Profimedia

Zaradi kakšnega kilograma več in naravnega obraza, ki ga ni podvrgla lepotni kirurgiji, je postala tarča zlobnih komentatorjev na družbenih omrežjih. Na nedavni tiskovni konferenci je nogometaš jasno povedal, da ga takšen odziv moti, in nesramnežem sporočil, naj se ukvarjajo s svojimi življenji.

Lauren Fryer so zlobni komentarji prizadeli tako zelo, da je z instagrama umaknila vse svoje fotografije.  
Profimedia

Začel je govoriti o njej in rekel, da je resnična, duhovita, lepa in njemu ljuba in da jo ljubi bolj kot vse na svetu.

"To je ženska, ki jo imam najraje na svetu, ona je moja izbira, z njo imam družino in za vedno bo ostala moja žena," je dejal.

Leta 2022 se jima je rodil sin Jude, odkar je postala mamica, pa je nogometaš dejal, da mu je še toliko bolj všeč.

Na predrzno vprašanje, ali kdaj bere komentarje o svoji zvezi ali celo kdaj pomislil na drugo žensko, je Declan odgovoril: "Moja žena je ljubezen mojega življenja in zame ni nobene druge."

Declan Rice pravi, da ima svojo Lauren najraje na svetu.  
Profimedia

Spletna zloraba Lauren se je začela na platformi X lani, ko je neki anonimni profil podal vrsto komentarjev o njenem videzu in namigoval, da bi lahko angleški reprezentant Rice našel "kaj boljšega". Uporabniki, ki so se strinjali s profilom, so še naprej sramotili Lauren in vse skupaj je nekako prišlo do nje.

Odkar imata otroka, je par še bolj zaljubljen. 
Profimedia

Zlobni komentarji, da sta najbolj antipatičen par, so dekle zelo prizadeli, rezultat pa je bil, da je z instagrama izbrisala vse svoje fotografije.

Declan pravi, da niti v sanjah ne pomisli na drugo žensko. 
Profimedia

Declan in Lauren sta skupaj že od srednje šole, ona pa ga na tekmah redno podpira s tribun. Skupaj živita v Londonu, kjer Rice igra za nogometni klub Arsenal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta