(FOTO) Pozira kot supermodel: Zala Djuric je v kopalkah videti naravnost spektakularno

D.Ži
21.08.2024 10:37

Nadarjena mlada igralka in glasbenica je marljivo dekle, a tu in tam svojo dušo vendarle priveže ob morju ali med nasadi sivke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ne gre prezreti, da je Zala lepoto podedovala po svoji slavni mami, igralki Tanji Ribič, čeprav je zelo podobna tudi očetu, režiserju Branku Đuriću - Đuru. 
Sašo Bizjak

Zala Djuric je brez dvoma ena najbolj marljivih slovenskih mladih glasbenic in igralk, vedno pripravlja kaj novega. Videli smo jo v priljubljeni Popovi seriji Skrito v raju, glavno vlogo je igrala v filmu Dedek gre na jug Vincija Voguea Anžlovarja, v njenem življenju se vedno kaj dogaja, a vsake toliko si vendarle vzame nekaj časa za oddih. Oboževalci so zelo veseli, ko utrinke svojega zasebnega življenja deli z njimi. In prav to se je nekajkrat zgodilo to poletje.

Videli smo, kako zelo je uživala med nasadi cvetoče sivke v Provansi, pa med ležernim prebiranjem Alana Forda, med sproščanjem ob morju, sproščenimi izleti ... Seveda pa so njeni sledilci najbolj veseli, ko se lepotica pokaže v kopalkah, ki razkrivajo njeno manekensko postavo. Že nekaj časa tega sicer ni naredila, a brskanje po njenem instagramovskem zidu hitro prinese nekaj starih biserov, ki le še potrdijo, da je Zala v zares vrhunski formi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta