(FOTO) Ven iz cone udobja: Tanja Ribič je skočila v ledeno mrzlo morje. Bikini razkriva, kako vrhunska je njena postava

D.Ži
25.04.2024 10:16

Čeprav slovensko morje s svojo temperaturo te dni ni prav nič vabljivo, to ni ustavilo naše igralke, da se ne bi potopila vanj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tanja Ribič je med mrzlimi valovi iskala nove poglede in napredek.
Mediaspeed

So ljudje, ki imajo morje tako radi, da vanj skačejo tudi takrat, ko je še ledeno mrzlo. Nekateri to počnejo za zabavo, drugi zavoljo atraktivnih fotografij za družbena omrežja, tretji pa so prepričani, da bo mrzla voda okrepila njihovo odpornost. Zelo povezana z naravo že vrsto let ostaja Tanja Ribič, ki za svoje zdravje in videz nasploh zelo skrbi. Skrbno izbira prehrano, živi aktivno, vse pomembnejši del njenega življenja postaja duhovnost.

Minuli mesec sta z Brankom Đurićem Đurom obiskala Indijo, ki ju je s svojo neobrušenostjo in tudi poduhovljenostjo očitno povsem prevzela. A če je v Indiji bilo zelo toplo, je situacija te dni v našem delu sveta precej drugačna, kar pa Tanje ni ustavilo, da se ne bi "osvežila" v morju. 

"Ven iz cone udobja po srečo, nove poglede, napredek …" je zapisala ob fotografijah svojega mrzlega čofotanja v Fiesi. Družina ima na slovenski obali tudi vilo, zato ima za tovrstne šok terapije kar veliko priložnosti. Neopažene niso ostale niti njene navihane dvodelne kopalke z mornarskim vzorcem, ki so razkrile, v kako vrhunski formi je umetnica, ki bo junija praznovala 56 let. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta