Tanja Ribič: Vicev o varanju ne razumem

Agata Rakovec Kurent
13.03.2017 15:23
Slavna igralka o tem, kako se je navadila tračev, o Melaniinih začetkih in receptu za uspešen ter ljubeč partnerski odnos.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Seveda smo na začetku, ko še nismo vedeli, kam to pelje, vsi z zanimanjem pogledali tovrstne revije z lahkotnejšo tematiko. Zdaj, ko vidimo, v kakšne skrajnosti je vse to šlo, pa se mi zdi, da tudi če tega še nisi začutil na intuitivni ravni, bi se moral vsak človek zavestno odtegniti od tračev, ki možgane zaposlijo najbolj na površini in naši pameti in duši ne delajo nobene koristi."
"Družina Brada in Angeline je bila zelo pristna"
"Novica naju je oba z Đurom zelo prizadela, ker so bili res požrtvovalna in ljubeča družina. Od daleč sta z vsemi ljubkimi otroki vred delovala kar filmsko, da ne rečem kičasto, toda ko sem jih opazovala v živo, na snemanju, so bili zelo pristni. Vsak režiser bi si med snemanjem filma vzel čas le za svoje delo in bi otroke prepustil partnerju ali varuškam, Angelina pa je med zelo napornim snemanjem med vsakim odmorom imela okrog vratu vsaj dva svoja otroka. Vmes je Paxa, ki je zelo živahen otrok, spravljala s strehe prikolice in vse skupaj ni delovalo nič filmsko. So zelo pristni ljudje in veliki garači, redko naletiš na kaj takega. Kar se pa ločitve tiče – ljudje imamo pač različno dolge vžigalne vrvice in ne smemo pozabiti na vse pritiske, ki sta jim oba nenehno izpostavljena. Ti pritiski vnesejo v človeka in v odnos mnogo dodatnega nemira."
Na odru igralca, doma starša in zaljubljenca
"Midva res nisva tipičen par. Ne odobravam vicev o partnerjih ali o varanju, ker jih preprosto ne morem razumeti. Doletela me je neverjetna sreča, ker sem našla sorodno dušo, v katero sem še zmeraj zaljubljena. Imava podoben okus, zanimajo naju enake stvari. Ko skupaj delava, ne razmišljava vedno kot mož in žena, osredotočiva se na projekt in uživava v nastajanju nečesa novega. Drug z drugim sva sproščena in imava srečo, da se najin odnos spreminja: na odru in na filmu sva igralca, doma sva starša in zaljubljenca"
"Melania je name res naredila vtis"
Celoten intervju, ki ga je za Obraze pripravila novinarka Agata Rakovec Kurent, si lahko preberete v aktualni izdaji revije Obrazi.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta