(FOTO) Slavni manekenki, eni najlepših žensk na svetu, so odkrili raka, o bolezni je spregovorila zelo iskreno

D.Ži
14.03.2024 10:34

Med pregledom pri zdravniku je legendarna lepotica, ki je nekoč krasila naslovnice najpomembnejših modnih revij, izvedela novico, ob kateri jo je zmrazilo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Christie Brinkley pravi, da je imela srečo, saj so bolezen odkrili zelo zgodaj.
Profimedia

Legendarna Christie Brinkley je zbolela za kožnim rakom. 70-letna manekenka je novico delila na Instagramu. Napisala je, da je bila operirana, potem ko so ji zdravniki odkrili bazalnocelični karcinom. "Na srečo so bolezen zgodaj ujeli. Imela sem vrhunske zdravnike, ki so takoj uredili," je zapisala 70-letna manekenka.

Christie je zaslovela v 70. in 80. letih, a na sceni še vedno ostaja prisotna.  
Profimedia


"Ko sem šla na pregled, mi je zdravnik pogledal vsako pego na obrazu. Ničesar nisem hotela reči, a sem ga na koncu prosila, če lahko pogleda majhno pikico, ki sem jo začutila, ko sem nanašala podlago. Pogledal je in takoj sem vedela, da moram na biopsijo," je dodala in objavila več fotografij iz bolnišnice, posnetih po posegu.

Christie Brinkley so odkrili bazalnocelični karcinom. 
Profimedia

Christie je zaslovela v 70. in 80. letih in se pojavila na naslovnicah številnih modnih revij. Korakala je na revijah znanih oblikovalcev in bila razglašena za eno najlepših žensk na svetu, pred kratkim pa je spregovorila o svojem videzu in letih.

Christie Brinkley leta 2002.  
Profimedia

"Želim sprejeti določene gube.Tako pristopam k staranju. Mislim, da so 70. leta zelo podobna 50., saj je to čas, ko se oziraš nazaj in hkrati gledaš naprej. Tako kot v 50-ih ima tudi pohod do 70-ih določeno težo​," je povedala.

Leta 2011. Lepotic pravi, da nekatere svoje gube med staranjem preporosto želi sprejeti.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta