(FOTO) Ves svet je spremljal njeno hujšanje, zdaj je 35-letna lepotica nenadoma umrla

D.Ži
17.01.2024 10:53

Ni še povsem jasno, kaj se je zgodilo, a vplivnici, ki se ji je po radikalni lepotni preobrazbi življenje močno spremenilo, naj bi nenadoma zastalo srce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V Braziliji rojena vplivnica, ki je zaslovela po veliki preobrazbi zaradi izgube teže, je umrla zaradi srčnega zastoja. Mila De Jesus je živela v Bostonu. Umrla je v petek, štiri mesece po poroki z Georgeom Kowszikom.

Novico o smrti 35-letnice je na Instagramu v spominski objavi razkrila njena družina.

"Jaz, Anna Clara, objavljam to osmrtnico," je hči začela čustven zapis. "Zelo smo žalostni, ker je umrla naša prelepa mama. Cenimo vse molitve in sožalje. Še naprej molite za nas. Hvala vam," je dodala. 

Nekaj mesecev prej je De Jesus razkrila, da se spopada s hujšo obliko luskavice, ki povzroča izpuščaje s srbečimi in luskastimi lisami. "Psoriaza ... tri mesece se spopadam s to situacijo," je zapisala na Instagramu.

"Osemdeset odstotkov mojega telesa je prizadetega, med zdravniki, zdravili, mazili in globokim dihanjem ..." je razkrila.

Šest let prej je ustvarjalka vsebin, ki je imela 60.000 sledilcev na Instagramu, začela s hujšanjem, ki ji je spremenilo življenje.

"Šest let je od odločitve, ki mi je spremenila življenje na toliko načinov," je zapisala in razkrila svojo izgubo teže. Objavila je fotografiji iz različnih časovnih obdobij. "Na eni strani je Mila, stara 22 let, na drugi Mila, stara 35 let, kako se spreminjamo, rastemo in kako se učimo," je pripisala objavi, s katero je želela poudariti svojo radikalno spremembo. Prijatelji in svojci so nad njeno smrtjo le nekaj mesecev kasneje šokirani. 

"Vaša mama je bila zelo zelo posebna in ljubljena oseba ... Naj Bog potolaži vaša srca!" užaloščeni družini sporoča nek sledilec. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta