(FOTO) Spoznala sta se v vrtcu: Ste vedeli, kakšna lepotica je partnerka najboljšega smučarja na svetu?

A.L.
04.03.2024 10:48

Iskrica je preskočila pred štirimi leti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi Stella je velika športna navdušenka.
Profimedia

26-letni Švicar Marco Odermatt že več let kroji sam vrh v alpskem smučanju. Najboljši veleslalomist zadnjih let niza zmage, vsakič pa zanj še posebej močno pesti stiska tudi njegova dolgoletna partnerka Stella Parpan.

Pogled na družbena omrežja Odermatta sicer kaže, da športnik svoje zasebno življenje nerad deli z množicami oboževalcev. A medijem se je kljub temu uspelo dokopati do nekaj zanimivosti o razmerju s postavno svetlolasko. Zaljubljenca sta se spoznala že v vrtcu, nato pa več let bila dobra prijatelja. Skozi leta se je Stellina družina preselila v drugo vas, zato sta se nekoliko oddaljila. 

Iskrica je preskočila pred štirimi leti.
Profimedia

Vnovič sta se s pomočjo skupnega prijatelja srečala le leto dni po njeni selitvi. Takrat je preskočila iskrica, mlada zaljubljenca pa sta tudi štiri leta kasneje srečna drug z drugim.

Tudi Stella je velika športna navdušenka, še posebej blizu ji je deskanje na snegu. Švicarski mediji tako poročajo, da par večino prostih trenutkov preživi na snegu, poleti pa se preizkušata v deskanju na vodi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta