(FOTO) Svoboda diši po džinsu. Tako ga najbolj frajersko kombinirate z drugimi kosi

Bonbon Bonbon
01.05.2021 06:00
Pomlad je preprosto bolj frajerska, če jo doživljamo v materialu, ki omogoča nešteto kombiniranj.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Frajersko, ležerno, samozavestno in naravnost z newyorških ulic
Profimedia

Odpisali ga prav zares nikoli nismo, saj je del naših življenj že desetletja, ne glede na letni čas, a tako vehementno kot te dni že dolgo ni zavladal modnemu svetu. Džins. Še pred kakšnim letom smo se posmehovali tistim, ki so naokoli hodili v hlačah in srajcah iz ujemajočega se džinsa, najbolj pogumni pa so izbrali kar džins pajace. Situacij, v katerih bi džinsa na nas lahko bilo preveč, danes ni. Kombinirati ga je mogoče s skoraj vsem, in če ste pri parčkanju barv in vzorcev še malce negotovi, naj vam bodo v navdih zvezdnice, ki jih je džins povsem obsedel.

Josephine Skriver je obleko iz temnega džinsa poparčkala s seksi rdečo usnjeno jakno.
Profimedia

Kako se zadeve lotiti? Najprej poglejte, kaj piše na etiketi vaših kavbojk. V modi so različni modeli, ki se mednarodno imenujejo skinny, boyfriend, mom jeans (to je tisti z višjim pasom) in cropped, skrajšani model, ki kliče po visokih petah. A tu se modno seštevanje ne konča. Kavbojke se dobro razumejo s plaščki in ležernimi majicami s kratkimi rokavi.

Pripravljena osvojiti mesto v obleki iz džinsa brez rokavov in z nagajivo kombinacijo čevljev in torbice
Profimedia

Večna mladostna in igriva kombinacija. Če ne želite naokoli hoditi od glave do pet v modrini džinsa, dodajte nekaj barve. Čeprav je hipsterski val že nekoliko minil, so še vedno frajerske rdeče in modre kariraste srajce. Svoje najljubše kavbojke ali jakno iz džinsa skombinirajte s skrbno izbrano mini torbico.

Manekenka Romee Strijd je opravo dopolnila z ovratno rutico.
Profimedia

Piko na i bo dodal nakit s karakterjem. Čevlji s peto niso edina možnost, dobra izbira so tudi balerinke in gležnjarji. Le kombinacija svetlih kavbojk in čevljev z belimi špičkami še vedno ostaja precej v duhu preloma tisočletja, čeprav jo videvamo. Pa razparane, preluknjane in razcefrane hlačnice? Dajte si duška, sami si postavljajte pravila.

Pajac ostaja uspešnica in odlično ga zna z belim topom nositi tudi Alessandra Ambrosio.
Profimedia
Eiza Gonzalez je džins srajčko zatlačila v kavbojke in seksi zmagala.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta