(VIDEO) Skrajno neprijetno vzdušje: Lada Bizovičarja občinstvo izžvižgalo, očitajo mu, da je pokvaril Kreslinov večer

Za.B.
05.12.2023 13:14

Načrtovano ali ne, a večer, ki je bil namenjen praznovanju 70-letnice najbolj znanega Prekmurca, se je na neki točki zasukal v zelo čudno smer.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer, ki ga Lado Bizovičar ne bo tako kmalu pozabil. 
Pro Plus

No, tole pa ni šlo po načrtih. Ali pač? Pri Ladu Bizovičarju človek nikoli ne ve. Žirant šova Slovenija ima talent, ki zadnje mesece vse sile usmerja v svoj veliki šov Slovenska muska, ki bo 27. januarja v Stožicah, je gostoval na koncertu Izštekanih 10 v Kinu Šiška, kjer so se glasbeniki poklonili 70-letnici Vlada Kreslina. Kot gost v poklon najslavnejšemu Prekmurcu v državi je nastopil tudi Bizovičar, ki pa ta večer z občinstvom očitno ni našel skupnega jezika, saj ga je že po nekaj minutah izžvižgalo.

Bizovičar bi bil moral zapeti Dan neskončnih sanj, še prej pa je nastop "popestril" s stand up vložkom, ki je bolj spominjal na obračunavanje v televizijskih šovih tipa Na žaru, kar se občinstvu očitno ni zdelo duhovito. Žvižgi so se vsuli, neprijetna situacija pa je ovekovečena tudi na posnetku. 

Kot poročajo slovenski portali, naj bi bili nekateri obiskovalci prizorišče pred koncem Bizovičarjevega nastopa celo predčasno zapustili, med njimi kulturna ministrica Asta Vrečko, zelo pikri so tudi komentarji na družbenem omrežju X: "Bizovičar, wtf je bilo pa to? To, da smo te izžvižgali, ni bil joke", "Bizovičar se je gladko podelal na občinstvo, poslušalce, glasbenike in na častnega gosta. Tudi glasno žvižganje in zaprepadeni facepalmi ga niso pregnali z odra. Pokvaril in zamoril je sicer popolne Izštekane" in "Če bi zgolj zapel eno pesem Kreslinu v poklon, pa tudi če bi slabo zapel, ga noben ne bi izžvižgal. V enem momentu je bilo mene sram in sem razmišljala, da zapustim dvorano." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta