(FOTO) Partnerica Lada Bizovičarja se je pokazala v kopalkah, zdaj vsi govorijo o njenem trebuščku. Ste opazili?

D.Ži
18.09.2023 10:39

Lepa Anela Šabanagić je svoje spletne sledilce presenetila z dopustniško fotografijo, ki dokazuje, da je mamica dveh otrok v vrhunski formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandi Fišer

Če bi čakali na Lada Bizovičarja, bi o njegovem družinskem življenju vedeli le malo. K sreči je na družbenih omrežjih bolj aktivna njegova čedna partnerica Anela Šabanagić, ki se jo te dni očitno loteva potovalna nostalgija, saj je objavila posnetek iz Toskane in pripisala, da si želi nazaj. Na fotografiji jo vidimo med sproščanjem v bazenu, pozornost njenih spletnih sledilcev pa so pritegnile kopalke.

No, niti ne toliko kopalke, kot tisto, kar so kopalke razkrile. Anela je v vrhunski formi. Vitka, izklesana, čvrsta. Eden njenih sledilcev jo je kar javno vprašal, kako je mogoče, da ima po dveh porodih tako izklesan trebušček. Anela je očitno zelo zdisciplinirana ženska, ki se s skrbjo za svoje telo zelo trudi.

Morda k uspehu nekaj prispevajo tudi dobri geni. Da je neprestano v pogonu, zagotovo skrbita tudi njeni dve deklici. Dela bo v bodoče zagotovo imela še več, saj se na male zaslone v kratkem vrača oddaja Slovenija ima talent, kar pomeni, da bo žirant Lado spet veliko odsoten. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta