(FOTO) Velika vrnitev odpisanega trenda: Na modni sceni trenutno vse želijo nositi obleke v tem slogu

D.Ži
29.08.2024 13:08

Volančki, vrvice, peresca in obeski ... Ko smo že mislili, da je boho slog stvar preteklosti, je znamka Chloe lansirala kolekcijo, ki je obnorela sceno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sydney Sweeney se je od glave do pet odela v boho šik znamke Chloe. 
Profimedia

Vsako modno sezono se pojavi kak kos, ki nato čez noč postane mrzlično iskan, k temu veliko prispevajo tudi zvezdniki in njihovi stilisti. To se je zgodilo z roza kolekcijo Piera Paola Picciolija za Valentino in kolekcijo Matthieuja Blazyja za znamko Bottega Veneta.

Sienna Miller boho slogu ostaja zvesta tudi takrat, kot ta ni v modi. 
Profimedia

Enako se je zgodilo z mikro krilom Miu Miu 2022, ki so ga nosile številne zvezdnice, kot sta Zendaya in Nicole Kidman. Ko je nekaj res dobro in popularno, si tega vsi želijo, in to se dogaja tudi v tem trenutku, piše Who What Wear.

To sezono vsi hrepenijo po kosih iz prve kolekcije Chemene Kamali za Chloé, ki jih mnogi v modni industriji vidijo kot veliko vrnitev boho stila. Preden je znamka to kolekcijo predstavila na lanskem pariškem tednu mode, boho stil že nekaj nekaj časa ni bil v modi.

Znamka Chloe trenutno doživa pravi razcvet. Tole torbico so predstavili na reviji v Düsseldorfu.  
Profimedia

Sienna Miller in Alexa Chung sta temu slogu sicer ostali zvesti tudi v manj priljubljenih sezonah. Sienna je zdaj eden glavnih obrazov te kolekcije, Alexa pa je na reviji nosila cokle znamke Chloé, ki so postale hit. Zdaj si vsaka modna zanesenjakinja želi vsaj en boho kos v svoji garderobi za promocijske turneje ali rdeče preproge.

Sydney Sweeney obožuje Chloe. 
Profimedia

Prvi znaki navdušenja nad kolekcijo so se pokazali že na sami reviji, kjer so vsi v prvi vrsti nosili omenjene cokle. Kamalijina vrnitev v Chloé, kjer zdaj za to znamko oblikuje že tretjič, je zares dobila pomen šele s predstavitvijo njene kolekcije na Met Gali.

Na letošnji Met Gala z naslovom "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" se je Chemena Kamali pojavila s Sienno Miller, pa tudi z Greto Gerwig, Emmo Mackey in Zoe Saldaña. Vse so bile oblečene v boho slogu hiše Chloé, ki je ta trend oživela na najpomembnejšem modnem večeru.

Zadnjii dve kolekciji znamke Chloe sta na brvi vrinili boemski slog.  
Profimedia

Medtem ko je Sienna Miller nosila najbolj vpadljivo opravo – plisirano čipkasto obleko slonokoščene barve, je Zoe Saldaña izbrala preprosto prozorno obleko iz šifona terakota barve, ki jo je poostrila s še enim viralnim kosom iz kolekcije – pasom z napisom Chloé v zlatem poševnem tisku.

Chloe. Vrvice, peresa, usnjeni dodatki, zemeljske, naravne barve in volančki zaznamujejo boho slog.
Profimedia

Po Met Gali so se boho slog in priljubljeni kosi Chloé razširili na ulice. Daisy Edgar-Jones je med promocijsko turnejo filma Twisters nosila dve boho obleki te znamke: eno mini obleko, ki jo je kombinirala z rjavimi coklami, drugo pa dolgo obleko nežno modre barve.

Boho slog je udoben, zračen in blizu naravi. 
Profimedia

Pred dnevi se je Sydney Sweeney sprehodila od glave do pet v oblačilih Chloé, z izjemo torbice Miu Miu. Nosila je mini obleko v boho slogu, škornje čez kolena in jakno v stilu pelerine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta