(FOTO) Zgrešena modna izbira? Meghan za govor o duševnih težavah otrok oblekla "goli suknjič" in nekateri so ogorčeni

D.Ži
13.10.2023 09:59

Šlo je za zelo resen pogovor, zato se nekaterim zdi modna izbira vojvodinje povsem neprimerna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekaterim se Meghanina oprava zdi zanimiva, a povsem neprimerna za tak dogodek. 
Profimedia

Sussekška vojvodska zakonca sta v New York prispela ob svetovnem dnevu duševnega zdravja, ki ga obeležujemo 10. oktobra. Njuna fundacija Archewell je del druge izdaje Festivala ozaveščanja o duševnem zdravju, ki ga organizira neprofitna organizacija Project Healthy Minds.

Oboževalci pravijo, da jim je všeč vojvodinjina modna drznost.
Profimedia

Vojvodinja Meghan in princ Harry sta bila del panela, ki je razpravljal o vplivu družbenih medijev na duševno zdravje, pri čemer sta se teme lotila z zornega kota staršev.

"Na neki točki te ta družbena omrežja povlečejo vase in osredotočiti se moramo na trenutek, ko vstopimo v ta svet. Zelo se moramo zavedati, kaj se lahko zgodi, ko preživite toliko časa na družbenih medijih. Srečen, samozavesten in uspešen otrok, s katerim je vse v redu, si nenadoma vzame življenje. Narediti moramo več, da zaščitimo otroke, ker ne znajo drugače," je dejal Harry.

Meghan in Harry sta govorila o družbenih omrežjih in psihičnem zdravju mladih.
Profimedia

"Materinstvo je najpomembnejša stvar v mojem življenju in moram povedati, kako srečna sem, da so najini otroci še tako mladi in družbeni mediji še niso del njihove bližnje prihodnosti. Strah pa me je tudi, ko vidim, kako se stvari spreminjajo in kaj vse nas čaka," je dodala Meghan.

Vojvodinja je na panelu blestela v zelo preprosti, a zelo opazni obleki s podpisom Altuzarra. Nosila je opravo, sestavljeno iz hlač in zelo vpadljivega suknjiča z odprtimi rameni. Suknjič je sicer standardni del vsakdanje garderobe, primeren za v službo, a ta model zagotovo ni primeren za to.

Meghan je izbrala drzen komplet slonokoščene barve. 
Profimedia

Komentatorji na družbenih omrežjih so zaradi dramatično razgaljenih ramen kos poimenovali kar 'goli suknjič', vojvodinjo pa zaradi modne izbire kritizirali. "Videti je odlično, a to ni kombinacija za ozaveščanje o duševnem zdravju," komentirajo na spletnih forumih.

Kako naporna in strupena znajo biti družbena omrežja, vojvodinja Meghan dobro ve. 
Profimedia

Hkrati je Meghan požela tudi veliko pohval. Pravijo, da je sodobna vojvodinja, ki se ne boji modnih tveganj. "Rad imam samozavestne ženske," piše komentator. Slonokoščeno kombinacijo je dopolnila s sandali znamke Aquazzura, gre za model Purist v bež barvi in s 10,5-centimetrsko peto. Opravo je zaokrožila z decentnim nakitom, najbolj so izstopali posebej zanjo izdelani uhani Sare Handler.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta