Letni horoskop: To je zapisano v zvezdah

Urška Kereži
07.01.2019 06:02

Če vas bolj kot reševanje sveta in globalnih problemov zanima, kakšna presenečenja vam pripravlja vesolje za leto 2019 - komu bo naklonjeno in za koga je skrajni čas, da pljune v roke - z nami poškilite v letni osebni horoskop.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock
Shutterstock

OVEN

Vladal vam bo Mars, ki prinaša veliko energije. Kako jo boste unovčili, je odvisno od vas. Nekateri v nove projekte, drugi v jezo in agresijo. Pa vi? Tudi v odnosih ne boste znali nadzorovati jeze, zato boste v sporih s partnerjem. Pri komunikaciji raje pazite, da ne rečete česa, kar boste obžalovali. Ljubosumje bo zaman, zato ne iščite težav, kjer jih ni. Pojdita raje na počitnice. Med majem in novembrom bo za poročene posebno težko obdobje. Samski boste imeli največ sreče v ljubezni med marcem in majem. Zdravje? Pazljivo! Zlasti med januarjem in marcem. Bo pa vaše trdo delo končno obrodilo sadove. Dobili boste nove vire zaslužka. Od oktobra do konca leta bodite s financami vendarle bolj previdni, da denar ne bo prehitro izpuhtel.

BIK

Pred biki je leto izzivov in počutili se boste močnejše kot kadarkoli prej, zato boste kos vsemu. A če vam spodleti, boste v vsaki stvari našli kaj pozitivnega. Cvetela bo tudi ljubezen: samski boste spoznali nekoga, zaradi kogar se vam bodo zašibila kolena. Vezani pa boste razmišljali o naslednjem koraku. Pazite le pri deljenju skrivnosti! Z zdravjem bodite previdni, predvsem v prvi polovici leta se lahko pojavljajo migrene, visok krvni pritisk, težave z želodcem. Vaše delo ne bo ostalo prezrto in nadrejeni bodo opazili nov val energije in vaš zagon. Do maja bo veliko bikov napredovalo ali dobilo povišico. Izogibajte se prepirom, saj vas lahko stanejo službe. Ne igrajte lota in ne kockajte!

DVOJČKA

Čaka vas polno izzivov in priložnosti, izkoristite jih. Pazite na zdravje. Vezani boste okrepili ljubezen. Med januarjem in marcem pazite na jezik in se ne prepirajte, samski pa ne pričakujte, da bo sanjski partner kar potrkal na vrata. Oči na peclje, morda pa ga že poznate! Zaradi slabega počutja boste nejevoljni, kar lahko poslabša odnose z domačimi ter sodelavci in nadrejenimi. Previdni bodite predvsem aprila, obstaja možnost poškodbe. Pazite na krvni tlak. Sprostite se in ne pustite, da bi zaradi stresa zboleli ali imeli težave pri spanju in z želodcem. Trdo boste delali, nadrejeni bodo to opazili, vas pohvalili in nadgradili. Nekatere čaka promocija, druge nova služba.

RAK

Ljudje okoli vas bodo občutili nov val vaše energije. Samozavestni boste, zadovoljni, veseli. Izogibajte se prepirom z domačimi. Zaljubljeni bodo še bolj, za nekatere so na vidiku celo zaroka, poroka ali naraščaj. Zveze bodo še močnejše, tudi samski ne boste izviseli – čaka vas polno zmenkov. Bodite pozorni in spremljajte spremembe v telesu, saj vam grozi kar nekaj težav, tudi kronične. Poskrbite, da boste spočiti, in nadzirajte jezo. Polno novih izkušenj bo priložnost, da se dokažete. Napredovali boste ali dobili novo, bolj dinamično zaposlitev. Na delovnem mestu boste deležni priznanja, cenili vas bodo in vam to tudi pokazali. Ob novih izzivih pazite, da ne boste preveč samozavestni stopili v prevelike čevlje, zaupajte občutkom.

LEV

Pred vami je neverjetno leto, polno priložnosti. Energični boste, navdušeni nad življenjem in polni pozitivne energije. Ne denarja ne ljubezni vam ne bo manjkalo. Vezani boste morali v začetku leta sicer požreti nekaj nesramnih besed sorodne duše, ko se bosta pobotala in pogovorila, pa bo ljubezen vzcvetela in odpravila se bosta v eksotične kraje. Samski se boste zapletli z dolgoletnim prijateljem. Nagajali vam bodo glavoboli in različne infekcije, zato poskrbite za higieno. Z delom boste navdušili sodelavce in šefe. Nekaterim se obeta višje plačilo, drugim boljše delovno mesto. Izogibajte se opravljanju in službenim škandalom. Čas je za napredek, za nekaj novega, zato vlagajte v svoje ideje, saj se vam lahko želje uresničijo.

DEVICA

Dosegli boste pričakovane rezultate in presegli sami sebe, dolgoletna želja pa se bo uresničila. V ljubezni bo polno zmede. Pričakujte kar nekaj sporov s partnerjem in obstaja verjetnost, da se boste nekateri razšli. Zato se izognite sporom in slabi volji. Do aprila se bodo stvari pomirile in samski boste dobili novo priložnost za zmenek - tvegajte. Imate veliko možnosti, da ogrejete novo srce. Bolečine v sklepih, prebavne motnje in glavoboli vas bodo izčrpali, kar bo načelo dobro voljo in vplivalo na odnose in uspešnost na delovnem mestu. Sredi leta boste čutili pomanjkanje energije in težave s spanjem. Zvezde vam napovedujejo dobro finančno stanje in leto bo naklonjeno spremembam, zato zamenjajte delovno mesto.

horoskop2
Neznan

TEHTNICA

Začeli boste delati stvari, ki so vam všeč, in ne boste se obremenjevali z ljudi. Pred vami bo veliko novih priložnosti. Zvezde pa svetujejo, da premislite, preden kaj rečete ali zadržite zase. Na vrsti je namreč naslednji korak – zaroka, poroka, selitev ali rojstvo otroka. Tudi samskim bodo zvezde naklonjene. Spoznali boste nekoga posebnega. Neupoštevanje mnenja osebnega zdravnika vas lahko drago stane. Izogibajte se pekoči in mastni hrani, da ne boste imeli težav z želodcem. Privoščite si počitek. Poskrbite, da se boste sprostili, sicer vas lahko doletijo težave z imunskim sistemom ali očmi. Kariera lahko doseže vrhunec. Čaka vas izjemen napredek, zato ne zamudite priložnosti. Oči na peclje! Tudi finančno boste zelo stabilni.

ŠKORPIJON

Leto bo mirno in plodno, s priložnostmi v ljubezni, družini in službi. Zajemite jih z veliko žlico! Vezane čaka romantično leto, polno presenečenj. S partnerjem se bosta obdarovala in potovala. Samske pa čaka veliko priložnosti. Našli boste simpatičnega partnerja. Naporen in hektičen urnik naj ne bo izgovor, da ne skrbite za zdravje. Med januarjem in marcem bo največ težav, do konca leta pa boste vzcveteli. Čaka vas nekaj izzivov, zato ohranite mirno glavo in vse bo v najlepšem redu. Dobili boste, kar ste si želeli. Odprtje podjetja vam zvezde odsvetujejo. Ostanite, kjer ste, in trdo delajte.

STRELEC

Veliko časa boste preživeli s partnerjem, ki je od nekdaj vaš najboljši prijatelj. Pazite le, ko bi se lahko sporekla. Naj vaš ego ne bo tisto, zaradi česar bi trpela oba. In dobra novica za samske - na vidiku je nova ljubezen. Ostanite pozitivni, saj boste tako privlačili prave ljudi. Nekaterim grozijo hude zdravstvene težave, zato bodite pozorni na spremembe, druge bo pestila nespečnost. Pozabite na hitro prehrano, sendviče in sladkarije. Pred vami je veliko pozitivnih sprememb in vpliv Saturna vas bo pripravil na trdo delo. Uspešno in odločno boste osvajali zadane cilje. Zvezde napovedujejo nakup nove nepremičnine ali avtomobila, a pazite, da varčevalni račun ne bo trpel.

KOZOROG

Dobili boste več avtoritete in moči. Zdi se, da je pred vami idealen čas za poroko, s partnerjem si bosta namreč blizu kot še nikoli. Čaka vas naporen urnik, zato boste utrujeni in izčrpani. V prostem času poskrbite, da se boste spočili, privoščite si sprehode v naravi. Zaradi norega urnika bo prehrana zelo slaba in lahko se pojavijo želodčne težave. Ker boste veliko in dobro delali, bodo sledili pozitivni rezultati. Dobili boste novo, boljšo službo ali napredovali. Izogibajte se prepirom z nadrejenimi. Prisluhnite nasvetom starejših kolegov, saj vam bodo prišli prav v drugi polovici leta. Pred vami je leto novih priložnosti.

VODNAR

Po težkem začetku bo leto 2019 vaše. Srečni in zagnani boste okrepili odnose z ljudmi, ki vam veliko pomenijo. V ljubezni bo mnogo vzponov in padcev. S partnerjem nikakor ne najdeta skupnega jezika, zato se bosta morala potruditi, da se bo zveza obdržala. Obvladujte jezo in ostanite mirni. Od aprila bo odnos boljši. Poskrbite za rekreacijo in zdravo prehrano. Malomarnost vam ne bo pomagala. Med majem in novembrom so možne poškodbe, nekaj težav bo tudi decembra. V službi bo vse kot mora biti. Med majem in novembrom se napoveduje službena pot, pred drastično spremembo se posvetujte z nadrejenim, ki vam stoji ob strani.

RIBI

Energijo usmerite v projekte, ki vam veliko pomenijo, in videli boste, da se vam je trdo delo obrestovalo. Ne obupajte, ostanite optimistični. Bodite previdni z besedami, da ne boste nevede prizadeli partnerja. Med februarjem in marcem ter septembrom in novembrom se bosta odpravila na počitnice v tujino in utrdila ljubezen. Samski boste spoznali nekoga, zaradi katerega vam bo spodneslo tla pod nogami. Leto bo polno vzponov in padcev. Ne bodite malomarni in jejte zdravo ter poskrbite za gibanje. Ker bo stresa veliko, boste potrebovali počitek. Grozijo vam črevesne okužbe. S trdim delom boste zaslužili veliko denarja. Ne prepirajte se s starejšimi in nadrejenimi, saj to lahko ogrozi vaše dobro ime.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta