Penelope Cruz očarala v spektakularni Chanelovi obleki. Ste opazili čudovite detajle in pričesko, ki je hit sezone?

D.Ži
28.02.2024 11:04

Včasih je dih jemala z dekoltejem, tokrat pa je fotografom nastavljala svoj lepi hrbet, neopaženi niso ostali niti skrbno izbrani modni dodatki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Penelope Cruz je v Chanelovi kreaciji bila prava modna senzacija. 
Profimedia

Za enega najpomembnejših večerov v igralski industriji velja podelitev nagrad Screen Actors Guild Awards, skrajšano SAG. Gre za enega tistih dogodkov, za katere se zvezde modno še posebej potrudijo, eno najbolj opaznih in s strani modnih strokovnjakov hvaljenih oprav je letos predstavila kar brezčasno lepa Penélope Cruz.

Drobni detajli in volančki so krasili predel okoli prsi in ramen.  
Profimedia

V čudoviti padajoči temno modri obleki je igralka dobro razpoložena pozirala fotografom. Chanelova obleka brez naramnic je bila okrašena z drobnimi srebrnimi detajli na zgornjem robu in volančki iz prosojnega materiala, ki so dopolnjevali del okoli prsi in ramen.

Obleka se je nekaterim zdela "zelo španska".  
Profimedia

Sijoč, oprijet material je prekrival zgornji del igralkinega telesa, spodaj pa se je širilo temno krilo, ki je ohlapno padalo okoli nog, mnoge je kroj spomnil na tradicionalne španske ženske obleke. 

Namesto dekolteja je zvezdnica tokrat razkazovala svoj lepi hrbet. 
Profimedia

Cruz je videz zaokrožila z več prstani, okrašenimi z diamanti, in diamantnimi uhani, ki so poudarjali pričesko, krajši paž, ki velja za frizersko uspešnico sezone. 

Pričeska, ki jo nosi Penelope, velja trenutno na sceni za pravo uspešnico.  
Profimedia

Igralka je bila nominirana za najboljšo stransko vlogo v filmu Ferrari. 

49-letna Penelope nagrade sicer ni dobila, modno pa je več kot navdušila.  
Profimedia

Biografski film iz leta 2023, ki ga je režiral Michael Mann, raziskuje delček življenja avtomobilskega podjetnika Enza Ferrarija sredi petdesetih let prejšnjega stoletja, pri čemer je Penélope v filmu upodobila Ferrarijevo ženo Lauro. Nagrade sicer ni dobila, prejela jo je Danielle Brooks za vlogo v filmu Barva škrlata. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta