(FOTO) Tečna in nesramna: Ker ni mogla vstopiti v telovadnico, se je J.Lo grdo znesla nad fotografi

D.Ži
21.07.2023 12:14

Morda je imela slab dan, morda pa ima zares slabe živce. Ker je nekaj sekund morala počakati na vstop v fitnes, je pevka slabo voljo usmerila v paparace.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Te dni so Jennifer Lopez posneli med obiskom fitnesa. Atraktivna pevka in igralka obiskuje enega tistih, kjer se slavnih obrazov običajno tre. A se je zapletlo. Portal TMZ piše, da je bila igralka "precej razočarana", ko so jo pričakala zaklenjena vrata.

Profimedia

Potrkala je in končno ji je nekdo od znotraj po nekaj sekundah omogočil vstop. Po treningu so Jennifer pričakali fotografi, ki so jo pozdravili, ona pa jim je le jezno odgovorila: "Jebite se, adijo."

Profimedia

Večer prej je praznovala obletnico poroke z možem Benom Affleckom. Par se je poročil julija lani v Las Vegasu in se mesec dni kasneje znova poročil na razkošni slovesnosti na Affleckovem posestvu Riceboro v ameriški Georgii. Slovesnosti so se udeležili njuni najbližji prijatelji in sorodniki.

Profimedia

J.Lo in Ben sta se spoznala na snemanju filma leta 2001. Dobivati sta se začela leta 2002 in se kmalu zaročila. Poroko, ki je bila predvidena za september 2003, sta sprva prestavila, nato pa odpovedala, saj sta se leta 2004 dokončno razšla. Leta 2021 sta obnovila razmerje, potem ko se je J.Lo razšla s športnikom Alexom Rodriguezom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta