(VIDEO) Nekateri so jo zasuli z očitki in kritikami: Jennifer Lopez pokazala, kako je pri 54-ih videti povsem brez ličil

D.Ži
16.08.2023 10:31

Brezčasno lepa latino diva pravi, da je vsa sijoča in srečna tudi brez instagramovskih filtrov, a zdi se, da ji vsi ne verjamejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Jennifer Lopez je znana po glamuroznih modnih podvigih, tokrat pa se je odločila pokazati, kako je videti brez ličil. Prizor je njene oboževalce precej navdušil.

Pevka je na svojem Instagramu objavila videoposnetek, v katerem kaže, kako je videti njena negovalna obrazna rutina. Oboževalce je nagovorila brez kančka ličil na obrazu.

"Brez filtra. Vsa jaz. To sem jaz pri 54 letih, sijoča ​​in srečna," je zapisala ob videu, oboževalci pa so jo zasuli s komplimenti.

"Imam 35 let in videti je mlajša od mene," je komentirala oboževalka, druga pa pravi: "Nekateri ljudje se preprosto ne morejo sprijazniti s tem, kako lepa si."

So se pa našli tudi takšni, ki trdijo, da v svojih objavah vendarle pogosto uporablja filtre. Nekateri so ji stopili v bran.

"Kritiki, pojdite stran. Tukaj zgolj blestimo," je komentiral en oboževalec, drugi pa ji je dejal: "Imaš 54 let in izgledaš tako naravno in lepo. Normalno je, da te ljudje sovražijo in ti zavidajo."

Pevka je v videu razkrila, da se s kremo za sončenje maže vsak dan že od svojih zgodnjih dvajsetih let, pri čemer poudarja, da je treba s tem zaščitnim ukrepom začeti že zelo zgodaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta