(VIDEO) Fotograf na ulici nagovoril lepotico: Ko mu je povedala, kdo je in kakšna je njena zgodba, je ostal brez besed

D.Ži
18.09.2023 12:22

Na omrežju TikTok je zelo priljubljen fotograf, ki fotografira zanimive mimoidoče, po naključju ustavil aktualno mis Libije. Posnetek srečanja je zbral že več kot 60 milijonov ogledov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Italijanski fotograf Edoardo Girardin je na milanski ulici po naključju ustavil lepo mimoidočo in prosil, če bi jo lahko fotografiral, izkazalo pa se je, da gre za aktualno mis Libije Aimani Gadafi, ki ima ob izjemni lepoti tudi izjemno življenjsko zgodbo. 

Fotograf je precej priljubljen na družbenem omrežju TikToku, kjer objavlja video posnetke ljudi, ki jih srečuje, vendar je njegov najnovejši video pritegnil veliko pozornosti. Ker ni vedel, za koga gre, je pristopil do čedne ženske in prosil, ali bi mu pozirala. "Ali je problem, da sem mis Libije?" ga je vprašala.

@edoardogirardin

STREET PHOTOGRAPHY/AIMANI

♬ suono originale - edoardogirardin

Odvrnil je, da mu je glede na njeno lepoto povsem razumljivo, da gre za mis. Vprašal jo je, zakaj je v Italiji. "Po izboru za mis sem prispela, da bi imela srečanje z revijo Vogue, nato pa bom odpotovala v Španijo, da to objavimo na Wikipediji," je povedala.

"Stara sem 23 let in študiram medicino. Sedemkrat sem se borila z rakom, borim se proti vojni, ker prihajam iz družine Gadafi, sem politično usmerjena. Videla sem vojno, bolezni in žal mi je za to. A sem vesela, da lahko pomagam otrokom in tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo," je razkrila.

Posnetek njunega srečanja so si na TikToku ogledali že več kot 60-milijonkrat, mnogi so navdušeni nad njenim videzom, pa tudi življenjsko zgodbo. "Močna ženska", "Mis sveta", "Je prava borka", "Lepa je", "Zasluži si biti na naslovnici Voguea" so le nekateri komentarji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta