(VIDEO) Davil jo je in izsiljeval: Spletna vplivnica Nika razkrila, kako nasilen je bil do nje bivši fant

D.Ži
06.09.2023 09:55

Spletno priljubljena Nika Iličić pravi, da je pravica počasna, a da na koncu vedno pride. Njen nekdanji partner se ji danes po sodbi ne sme več približevati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška spletna vplivnica Nika Ilčić je javno spregovorila o nasilju, ki ga je doživela s strani bivšega fanta. Na svojem YouTube kanalu je posnela uro in 35 minut dolg video z naslovom "Pravica je počasna, a dosegljiva", v katerem je predstavila podrobnosti njunega odnosa in pripovedovala o tem, kako je bilo pred njegovo aretacijo.

V videu je povedala, da je bil njen bivši v priporu 48 ur in nato 30 dni ter da je bil obsojen na pogojno kazen in triletno prepoved približevanja.

Na dan, ko so ga aretirali, sta se sprla zaradi financ in začela je pakirati z namenom, da gre v Zagreb, njen kovček na kavču, na katerem je nameravala posneti video, naj bi bil povod za fizično nasilje. Iličić trdi, da jo je začel daviti in metati po tleh, nakar je začela kričati. Nato je na njuna vrata potrkal sosed, ki je slišal krike, bivši pa se je v tem času začel snemati z mobilnim telefonom in govoriti, da ji ni nič naredil. Sosed jo je nato pospremil iz stanovanja in poklical policijo, Nika trdi, da je krvavela iz ust in da jo je med čakanjem na policijo pred stavbo zagrabila panika.

Delila je tudi zaskrbljujoč posnetek, ki naj bi nastal tistega dne, na katerem mladenič v kamero reče: "Nič ni naredil." V ozadju se slišita ženski jok in zvonec na vratih.

Iličić pravi, da je do fizičnega nasilja prišlo že pred tem. "Objektivno mislim, da bi mu bilo lažje, če bi samo priznal in se pokesal. Živimo v svetu, v kakršnem živimo, to bo vse pozabljeno, vse bo spet po starem, on pa še vedno vztraja, da ni kriv. Kako nisi kriv? Kriv si. Priznal si, da si kriv. Podpisal si papir, kjer je pisalo, 'kriv sem, izvajal sem fizično in psihično nasilje nad svojo izvenzakonsko partnerico Niko Ilčić'. Očitno si kriv. Kriv si. Priče potrjujejo, da si kriv. Policija potrjuje, da si kriv. Sodišče potrjuje, da si kriv. On sam med drugim potrjuje, da je kriv. Ne ​​razumem," je rekla v videu.

Povedala je tudi, da je srečala njegovo nekdanje dekle, ki je z njo delila svojo izkušnjo. "Rekla mi je, da nisem nora, da je ona šla skozi isto, da ji je žal, da sem šla skozi to, vendar je vedela, da me nima smisla klicati in opozarjati, ker na koncu dneva nima smisla," pravi Nika.

V začetku leta je postalo znano, da je bil srbski tiktoker Marko Arsenijević na sodišču v Stari Pazovi obsojen zaradi družinskega nasilja nad Niko Ilčić. "Obtoženec je bil pravnomočno obsojen, čakamo na sodbo, in kar je najpomembnejše za to kaznivo dejanje, izrekli so mu prepoved približevanja in komuniciranja z Niko za najdaljši čas, kot smo predlagali tožilstvu," je za Blic povedala odvetnica Nike Ilčić. 

Nika se je pred časom oglasila tudi z videom, v katerem je razkrila, da jo bivši partner izsiljuje z objavo golih fotografij.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta