(VIDEO) Razkrita skrivnost Bulldogove vrečke

Boris Savić
09.11.2022 00:00

Denis in Miha sta odprla svoji skrivnostni Bulldog vrečki in ... Bradati mesec se je začel! To sta povedala na začetku svojega kosmatega, bradatega potovanja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miha Dajčman in Denis Živčec se bosta spopadla za naj bradača meseca
Miha Dajčman

Bil bi najin prvi čisto pravi "unboxing", če bi bila škatla. A tudi midva nisva čisto prava influencerja. Sva pa dobila dve dobro založeni in neskončno vznemirljivi vrečki z napisom Bulldog. Ne, nič ni na naju renčalo v njiju, naju pa je pričakal kup izdelkov, s katerimi bova naslednjih dneh skrbela za svoji bradi in obraz nasploh. Amaterja na tem področju, se bova iz dneva v dan spoznavala z izdelki, polnimi naravnih sestavin, spravljenih v embalaži iz reciklirane plastike, ker je skrb za okolje še kako pomembna.

In kaj naju je čakalo v vrečki znamke, ki trdi, da razume moške?

Vemo, da ste radovedni. Bulldog vlažilna krema z aloe vero, kamelinovim oljem in zelenim čajem, šampon in balzam za brado, olje za brado, zasnovano za mehčanje, lažje oblikovanje in nego brade, vlažilna krema za občutljivo kožo in originalni balzam, ki naj bi v red spravil tudi najbolj neukrotljivo brado. Na koncu bova torej negovana kot dojenčkova ritka. A z brado.

Bradati mesec se je torej začel, midva pa se že veseliva, da bova iz tedna v teden z vami delila izkušnje z izdelki, s katerimi naj bi se za nekaj časa izognila čakalni vrsti pri barberju.

Kdo od naju bo na koncu imel lepšo? 

Oglejte si spodnji video in nas spremljajte na strani www.vecer.com/bradati-mesec ter na Instagram profilu časnika Večer #bradatimesec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.