Poteka reorganizacija dela Pediatričnega Urgentnega centra Celje

Gordana Possnig Gordana Possnig
04.06.2021 08:12
Od danes do torka bodo obravnave otrok začasno potekale v zabojnikih pred urgentnim centrom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zabojniki, kjer bo vse do torka začasno deloval pediatrični urgentni center Celje.
Arhiv Sb Celje

Z zmanjševnjem števila aktivnih okužb s covid-19 v Splošni bolnišnici Celje (včeraj je bilo hospitaliziranih 26 pacientov) reorganizirajo izvajanje svoje dejavnosti in se postopoma vračajo k organizaciji dejavnosti, ki je veljala pred epidemijo. Konec tega tedna tako poteka reorganizacija delovanja Pediatričnega urgentnega centra. Ker postopek zahteva temeljito čiščenje in razkuževanje prostorov in opreme, morajo del dejavnosti za nekaj dni preseliti na drugo lokacijo.

Da v javnosti ne bi prišlo do napačne interpretacije te preselitve iz bolnišnice sporočajo, da bo zaradi navedenih razlogov Covid del Pediatričnega urgentnega centra od danes do vključno torka, 8. junija deloval v zabojnikih pred Urgentnim centrom. Sprejem pacientov bo potekal na ustaljen način preko triaže pred Urgentnim centrom, ki bo nato otroke in starše napotila na ustrezno lokacijo. Iz bolnišnice ob tem še sporočajo, da gre za začasno preselitev, zato vse prosijo za strpnost in razumevanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta