Skakalca Timija Zajca doma pričakali ognjemet, glasba in navijači

Gordana Possnig Gordana Possnig
28.01.2019 17:47

V zaselku Hramše v Galiciji v žalski občini so pripravili sprejem za smučarskega skakalca Timija Zajca, ki je prvič v karieri stal na zmagovalnerm odru na tekmi svetovnega pokala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Smučarski skakalec Timi Zajc je na sprejemu v domačih Hramšah prejel grafiko Dotik neba.
Gordana Possnig

V Hramšah pri Galiciji so predstavniki tamkajšnje krajevne skupnosti to popoldne pripravili sprejem za svojega in slovenskega junaka iz Sapora in svojega v teh dneh najbolj slavnega rojaka, 18-letnega Timija Zajca, ki je na nedeljski tekmi za svetovni pokal prvič v življenju stopil na stopničke, potem ko je osvojil 2. mesto na tekmi svetovnega pokala.
Tik ob domači hiši in ob 18-metrski skakalnici so Timiju, ki je prve skakalne korake naredil v smučarskem klubu Vizori, nato pa postal član skakalnega kluba Ljubno, je bilo veselo in pestro še dolgo po sprejemu. Že pol ure pred napovedim sprejemom so se na prizorišču začeli zbirati navdušeni krajani, manjkala ni niti harmonika. Timija so slavili tudi z ognjemetom z njegove domače skakalnice in številni sokrajani, ki jih je s pijačo in jedačo počastil ponosni Timijev oče Boštjan Zajc.

Sprejem smučarskega skakalnca Timija Zajca v Galiciji ob vrnitvi s tekme svetovnega pokala v Saporu 
Gordana Possnig
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta