(NAPOVED) Na Netflixu smo dočakali prvo slovensko igralko v angleški seriji

Sonja Javornik
25.03.2021 13:00
Tanji Ribič je uspel resnično veliki met, zato smo jo prosili za pogovor, v njem je povedala več o snemanju in karieri na sploh.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Dobili sva se na klopcah pred ljubljanskim lokalom Veganika, kjer nama je naročila špinačno juho. Ob koncu pogovora naju je že malo treslo, saj je postalo mraz, ko ni več grelo sonce. Čeprav sva bili na dvorišču, umaknjenem od bolj obljudenih cest, sva pogovor morali dvakrat prekiniti. Malo zaradi Tanjine prepoznavnosti, malo pa zato, ker je še posebej ljubeče pozdravila vsakega psička, ki je prišel mimo.

Na Netflix je prišla serija Zero Chill, v kateri igrate. Torej ste prva slovenska igralka na Netflixu, čestitam. Vedno ste zelo iskreni, tokrat pa ste bili lani povsem tiho, ko smo vas spraševali, kaj snemate. Vam je bilo težko, da ste morali biti zaradi klavzule tiho o projektu celo leto?

"Nekaj je skrivati resnico, drugo pa je za nekaj časa zadržati podatke, da ne bi česa pokvaril. Rada delim dobre stvari, v tem primeru pa sem morala z dobrimi novicami malo počakati. Resnico seveda še naprej rada delim."

Pred nekaj leti ste imeli več opaznih vlog v tujih produkcijah, potem pa se je za nekaj časa to ustavilo?

"Delala sem v mednarodnih projektih v Italiji in Rusiji. Tik pred zdajci sem izvedela, da ne bom nastopala v filmu Stan in Olio v produkciji BBC-ja, kjer sem bila tako rekoč že izbrana. Morala bi igrati Stanovo ženo, potem pa so dobili ameriškega koproducenta, ki je zahteval, da v tej vlogi nastopi ameriška igralka."

Celoten intervju s Tanjo Ribič si lahko preberete v jutrišnji izdaji Večera v nedeljo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta