Dva obraza: Ti zvezdniki v resničnem življenju veljajo za neprijazne kretene. Presenečeni boste ...

14.10.2021 11:46
Ko kamere ugasnejo, marsikateri nasmeh čudežno izpuhti. Mnogi zvezdniki svoj pravi obraz pokažejo šele med čakanjem v vrsti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Uporabnik spletnega omrežja Reddit je ostale vprašal, kateri zvezdniki so v resnici kreteni. Kar nekaj imen je padlo na mizo. 

Johnny Rzeznik

"Johnny Rzeznik, pevec skupine Goo Goo Dolls, je bil popoln kreten, ko sem ga srečal v trgovini. Stal je za mano v vrsti pred blagajno in me vprašal: 'Ali veste, kdo sem?' To je bilo okoli leta 2002, torej v času vrhunca njihove priljubljenosti. Bil je popolnoma domišljav."

Johnny Rzeznik
Reuters

Floyd Mayweather

"Nisem ga srečal osebno, ampak moj brat ga je, saj dela v luksuznem letovišču. Rekel je, da je to verjetno največji kreten, kar jih je kdaj srečal (in srečal jih je veliko)."

Floyd Mayweather
Reuters

Christina Aguilera

"Delala sem v znamenitem tematskem parku v Kaliforniji. Aguilera je bila popolna kraljica drame. Vedno je imela okoli sebe spremstvo vsaj dvajsetih ljudi. Rinila se je mimo vrst, da bi se izognila gneči. Vseskozi je govorila, da bo plačala pozneje, in vpila, ko z nečim ni bila zadovoljna."

Christina Aguilera
Reuters

Michael Bublé

"Deset let sem delal v televizijski industriji. Imel sem slabe in dobre izkušnje, vendar me je ena izkušnja šokirala, ker se ni zgodila samo meni, ampak skupini približno desetih ljudi. Michael Bublé je video snemal na lokaciji, kjer sem bil tudi jaz. Kot mnogi sem tudi sam zagrabil telefon in čakal, da naredim fotografijo (sliko sem hotel poslati mami, ki je oboževalka.) Bublé se je potem obrnil k igralki, ki je bila z njim na snemanju, stal pred vsemi in rekel: 'Poglej vse te neumne kretene.' Pogledali smo se s široko razprtimi očmi, se obrnili in šli nazaj v službe."

Michael Buble
Reuters

David Spade

"Adam Sandler mi je nekoč rekel, naj se ne trudim pogovarjati z Davidom Spadeom, ker je kreten. Poskušal me je opozoriti. David Spade je bil res velik kreten."

David Spade
Reuters

Jennifer Lopez

"Moja prijateljica, ki dela v gostinstvu, je nekoč stregla Lopezovi. Imela je smešne zahteve, napadla jo je zaradi ustekleničene vode, za tri ure je rezervirala mizo, nato pa ni pustila niti napitnine."

Jennifer Lopez
Reuters

Liv Tyler

"Videl sem, ko je Liv Tyler poskušala vstopiti na umetniško razstavo. Čakanje na vstop je trajalo dobesedno 4-5 ur, ljudje pa so se pojavili nekaj ur pred odprtjem galerije. Ko je prišla Liv Tyler, se je odločila, da bo preskočila vse po vrsti, in varnostniku dejala, da je naslednja. Odgovoril ji je, da bi se VIP-gostje morali najaviti vnaprej. Napadla ga je in z njim razpravljala o svoji pomembnosti, on pa je le skomignil z rameni."

 Liv Tyler 
Profimedia

Tori Spelling

"Tori Spelling se je nekoč zrinila pred mene v vrsti v trgovini Apple."

Tori Spelling
Profimedia

Scott Brothers (Lovci na nepremičnine)

"Slišal sem jih, ko so rekli: 'Ali veste, kdo smo?' Razočarali so me."

James Corden

"Nekajkrat sem mu skuhala kavo. Vedno nas je klical in vpil na nas, nazadnje nas je polil s pijačo."

James Corden
Profimedia

Oprah Winfrey

"Skupino, v kateri je bila tudi ona, sem pred leti učil jadrati. Ni hotela priznati, da obstajam. Večkrat sem jo vprašal, ali kaj potrebuje, pijačo, hrano in podobno, pogledala me je, nato pa glavo spet obrnila stran."

Oprah Winfrey
Reuters

Nicolas Cage

"Šef mi je rekel, da je Nicolas Cage velik kreten. Prišel je v restavracijo v New Orleansu in bil nesramen do osebja. Ni pustil veliko napitnine, zahteval pa nastanitev v ogromni sobi, v kateri ga nihče ni smel motiti." 

Nicolas Cage
Profimedia

Mariah Carey

"Enkrat je prišla na moje delovno mesto in bila ves čas grozna. Način, kako se je pogovarjala s svojo in z mojo ekipo, je bil zaskrbljujoč."

Mariah Carey
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta