(FOTO) Hrvaška pevka osupnila v korzetu in podvezicah. Pravijo, da je ena najlepših žensk na svetu

D.Ži
14.12.2021 10:00

Atraktivna Franka Batelić nekatere oboževalce spominja na junakinjo akcijsko filmov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška pevka Franka Batelić je svoje oboževalce očarala na Instagramu, kjer je objavila fotografijo, na kateri je oblečena relativno skromno in prav nič zimsko. Drzna modna kreacija je poudarila njen lep dekolte in izklesano postavo. 

29-letna nekdanja evrovizijka je s svojimi 167.000 sledilci delila fotografijo, na kateri nosi zapeljiv črn steznik s podvezicami in mrežastimi nogavicami, okoli pasu pa je imela pas z držalom za pištolo. "Drži se svojega orožja," je objavi pripisala Franka, nekateri pa so se spraševali tudi, ali je na tako seksi način napovedala novo skladbo. Komentarji so izrazito pozitivni. 

Franka je leta 2018 za Hrvaško pela na Evroviziji v Lizboni.

Profimedia

"Oprosti, si morda J.Lo ????", "Popolna, vrhunska lepotica", "Naša Lara Croft", "Močna", "Prelepa si", "Mogoče prihaja nova pesem," Lepa ","Franka, vau ","Vedno žariš " so le nekateri od razvnetih komentarjev ob fotografiji. 

Franka je te dni sledilce razveselila tudi z utrinkom iz luksuzne vile v Zagrebu, v kateri živi z družino. Kar lepo so si postlali, saj njihov dom nudi kar 1553 kvadratnih metrov bivalnih površin v treh nadstropjih, vreden naj bi bil skoraj 2 milijona evrov. Z Vedranom Ćorlukom v njej živi od konca lanskega leta. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta