(FOTO) Poredni izrezi na obleki so razkrili skoraj celotno igralkino oprsje. Tudi njen kolega je zardeval

D.Ži
25.02.2022 10:00

Na premieri novega filma o Batmanu so vse oči bile uprte v atraktivno Zoe Kravitz in njeno predrzno obleko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Igralka Zoe Kravitz je nova Mačka v dolgo pričakovanem filmu o Batmanu, ki je bil ta teden premierno prikazan v Londonu.

epa

Zoe se je na premieri pojavila v spremstvu svojega kolega Roberta Pattisona, ki v filmu igra naslovno vlogo, s svojo opravo pa je ukradla večino pozornosti. Izbrala je elegantno črno obleko, ki je poudarila njeno vitko postavo, izrezi na nepričakovanih mestih pa so razkrili skoraj njeno celotno oprsje.

epa

Zaradi provokativnih detajlov tudi Pattison ni mogel nehati gledati svoje lepe kolegice, večkrat so ga zalotili med strmenjem v njen dekolte.

epa

Zoe je hči slavnih stašev, glasbenika Lennyja Kravitza in igralke Lise Bonet. Svoji zvzdniški mami postaja vse bolj podobna.  Pred kratkim je bila tudi v razmerju z ljubljencem gledalk, mišičastim igralcem Channingom Tatumom, oba imata za sabo po en propadli zakon.

epa

Decembra 2020 je Kravitzova vložila zahtevo za ločitev od kolega Karla Glusmana, s katerim sta bila poročena 18 mesecev, njuna zveza pa je skupaj trajala štiri leta. Pred razmerjem s Tatumom se je govorilo, da ljubimka z znano kuharico Saro Ellis Hardman, s katero so jo zasačili v precej intimnih trenutkih.

Reuters

Channing je bil poročen z igralko in plesalko Jenno Dewan, s katero se je ločil leta 2019, skupaj pa imata hčer Everly. Po tem je bil v burni zvezi s pevko Jessie J, po številnih prekinitvah in spravah sta se dokončno razšla leta 2020.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta