Največje razočaranje Eme 2022: Kaj o kuhinji pravi pevka, ki kljub odličnemu nastopu ni prišla v finale

D.Ži
17.02.2022 10:15

Marsikomu še vedno ni jasno, zakaj se v finale slovenskega evrovizijskega predizbora ni uvrstila Mia Guček. Sama je vse skupaj prenesla zelo korajžno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian Pregelj/rtv Slo

Ni bilo malo tistih, ki bi pred drugim polfinalom Eme 2022 bili pripravljeni dati roko v ogenj, da se bo v finale uvrstila tudi atraktivna, karizmatična in ognjevita Mia Guček s skladbo Independiente.

Skladba, za katero nekateri pravijo, da se je ne bi sramovala niti J.Lo, je na koncu obtičala v polfinalu, kar je sprožilo veliko besa na spletnih forumih, češ da so tako nadarjeno pevko opeharili. Kaj si misli o vsem skupaj, je Mia povedala v intervjuju za Slovenske novice.

Dejala je, da se je na nastop  pripravljala kar nekaj časa in da je skladbo s soavtorji napisala že julija lani. Kostumi so nastajali dva meseca, s koreografom Anžetom Škrubetom so pred Emo trenirali vsak dan.

Ne skriva, da je ob razglasitvi rezultatov doživela hladen tuš. "Najprej sem bila razočarana, saj sem v ta projekt res verjela in vanj vložila ogromno truda, a so me še isti dan ljudje zasuli s komentarji, klici, sporočili in podporo v taki meri, da si tega niti v sanjah ne bi mogla predstavljati," je povedala za Slovenske novice. O očitkih, češ da je šlo za kuhinjo, ne želi razpravljati, pravi pa, da lahko z gotovostjo trdi, da ima neverjetno podporo občinstva in slovenske estrade in za vse glasove je hvaležna.

Razkrila je tudi, da se je svojega nastopa na Emi lotila na zares visokem nivoju. Tako je za kostum poskrbel Madonnin kostumograf, ki je lani sodeloval s srbsko evrovizijsko zasedbo Hurricane.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta