(FOTO) Atraktivna plavalka slovenskih korenin ob rojstnem dnevu razgalila oprsje: Vse najboljše!

D.Ži
21.02.2022 11:00

Vroča Tilka Paljk se rada poigrava z domišljijo svojih spletnih sledilcev. In gre ji odlično.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Všeč nam je njena svobodomiselnost in to, da ne skriva, kako zelo jo zabava, ko vsake toliko pošteno razburka domišljijo svojih spletnih sledilcev. Najbolj "eksotična" slovenska plavalka, kot ji kdo v šali reče, Tilka Pajk ni samo polna športnega talenta, v sebi ima tudi kar nekaj potenciala za spletno vplivnico. Zambijska športnica slovenskih korenin, ki je na minulih poletnih olimpijskih igrah za svojo afriško domovino tekmovala v Tokiu, je zelo atraktivna ženska, kar je med brskanjem po njenem Instagramu nemogoče prezreti.

Tokrat je korajžno Tilko zajelo praznično vzdušje, saj je 18. februarja praznovala rojstni dan. Leta 1997 v Postojni rojena športnica, hči Slovenca in Zambijke, je proslavila 25 let, od tega pa so nekaj imeli tudi njeni navijači, saj jih je počastila s fotografijo, na kateri je pozirala kar zgoraj brez. Prsni bradavički je zakrila z zvezdicama ter se opremila s pisanimi baloni v obliki številk 2 in 25. "Ne bi si mogla želeti boljšega rojstnega dne," je pripisala nagajivi objavi. Rojstnodnevna zabava, ki jo je pospremilo tudi nekaj šemljenja, je očitno uspela na polno. 

Marsikdo se še spomni, kako je Tilka pred časom pozirala v spodnjem perilu in tako razkrila tudi žgečkljivo skrivnost, saj smo lahko skozi beli top opazili obrise pirsinga.

Tilka že skoraj vse življenje živi v zambijski prestolnici Lusaka, ki leži na skoraj 1300 metrih nadmorske višine in ima 1,7 milijona prebivalcev. Leta 2018 se je iz ZDA, kjer je eno leto trenirala, vrnila v Zambijo in se nato zaradi boljših pogojev za treniranje preselila v Južno Afriko.

V Zambiji namreč nimajo ogrevanega pokritega bazena, kar pomeni, da tam pozimi ne more trenirati. Leta 2019 je na afriških igrah v Maroku v disciplini 50 metrov prsno osvojila tretje mesto. Na svetovnem prvenstvu leta 2018 na Kitajskem pa je bila 33. v disciplini 50 metrov prsno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta