(FOTO) Prišel predstavit novi film in osupnil oboževalce: Zakaj obraz Willa Smitha spominja na robota?

ZaB
19.11.2021 10:46
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

"Najmočnejši človek Hollywooda", igralec in producent Will Smith, je gostoval v ameriški televizijski oddaji The One Show, kjer je promoviral svoj novi film Kralj Richard, a oboževalci zdaj bolj razpravljajo, kaj se je zgodilo z obrazom 53-letnika.

V novem filmu, ki ga je zvezdnik (Bel-Air, Moški v črnem ...) tudi produciral, Will Smith igra očeta teniških zvezd Serene in Venus Williams, zagnanega starša, ki svoje življenje podredi temu, da bi nadarjenima hčerkama omogočil športno kariero. A na družbenih omrežjih so ga zasuli začudeni komentarji. "Kaj se je zgodilo s tvojim obrazom?", "Will Smith ni Will Smith", "Res si videti čudno", "To ni Will", pišejo, in da jih igralec spominja na robota, s čimer se je pridružil vrsti filmskih zvezdnikov, o katerih se ugiba, ali so se v zadnjem času podvrgli pomlajevalnim postopkom in morda nekoliko pretiravali.   

Will Smith pred dvema dnevoma na londonski premieri filma, ki prihaja tudi v naše kinematografe.

EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta