(FOTO) Preveč popravkov? Novi videz zvezdnice Beverly Hillsa je prestrašil oboževalce

D.Ži
16.11.2021 09:07

Z veliko zaskrbljenosti gledalci opazujejo obraz Tori Spelling, ki postaja neprepoznaven, ona pa trdi le, da ima novo umetnico ličenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka, zvezdnica serije Beverly Hills 90210 Tori Spelling, z vsakim nastopom v javnosti vznemiri oboževalce, saj se zdi, da je z lepotnimi popravki močno pretiravala in da preobrazbo le še stopnjuje.

Profimedia

48-letno Tori so ujeli med vožnjo z avtomobilom v Calabasasu. Paparacev ni bila prav nič vesela, fotografije pa dokazujejo, da se je v zadnjem času njen obraz zelo spremenil. In to ne na boljše. Že nekaj časa javnost ugiba, kaj vse je popravila, poznavalci so prepričani, da se je odločila za lifting in operacijo nosu. Sama namigovanja zavrača in trdi, da ima le dobro mojstrico ličenja in da je prestala terapijo za obnovitev celic. 

Profimedia

"Imam neverjetno umetnico ličenja. Njeno ime je Hailey Hoff in z ličili dela čudeže kot nobena druga. Moj obraz je videti popolnoma drugače. Zdi se, da sem prestala operacijo nosu,"  je Tori dejala v oddaji Jeffa Lewisa na Radiu Andy. Mati petih otrok svojo spremembo pripisuje tudi eksosomski terapiji, vrsti zdravljenja z regenerativno medicino, ki zmanjšuje vnetja, pospešuje regeneracijo celic in spreminja imunski odziv telesa. "Lahko bi bili tudi eksosomi, saj so mnogi rekli, da je moja koža videti brezhibna, zato sem morda videti mlajša," je dodala.

Profimedia

Tori zadnja leta tabloide polni tudi s svojim burnim zakonom z Deanom McDermottom, s katerim je poročena od leta 2006. Večkrat sta bila na pragu ločitve, sploh ko je on javno priznal, da jo je varal. Zaenkrat ostajata poročena, a ju le še redko videvajo skupaj. Ona naj bi medtem snela poročni prstan. 

Tako je bila Tori videti v 90-ih letih. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta