(FOTO) V Exatlonu sta se dva tekmovalca zaljubila. Marjanca in Franko to očitno nista ...

D.Ži
07.12.2021 12:40

Vroča Dominikanska republika je očitno v nekaterih razplamtela iskrice ljubezni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Ko kup mladih, športno aktivnih, vzdržljivih in čednih ljudi pošlješ v večno vročo Dominikansko republiko in jih tam zapreš v izolacijo, bi človek pričakoval, da bodo hormoni povsem podivjali. A zahtevni poligoni v najbolj napornem resničnostnem šovu, kar smo jih kdaj videli na naših televizijah, so tekmovalce prvega slovenskega Exatlona očitno zdelali do te mere, da jim seks ni prav zelo hodil po glavi.

Z one strani oceana so sicer v Slovenijo pricurljale govorice, da naj bi se nekaj vendarle pletlo med lepo in neskončno bojevito Marjanco Polutnik in vsestransko obleganim instalepotcem Frankom Bajcem. Oba sta na koncu zmagala in, če bi res bila parček, bi skupaj bila težka vsaj 100.000 evrov. Bruto. A zgodilo se očitno ni nič oziroma če se je, iskrica ljubezni med njima ni preskočila. 

Je pa očitno pri drugi dvojici. Kot piše Zurnal24, so iz zanesljivih virov izvedeli, da naj bi se že med tekmovanjem zatreskala Lara Deu in Samo Petje, oba sotekmovalca v modri ekipi Jadran.

Zdaj je nekako jasno, na kaj je voditeljica Tina Gaber mislila, ko je v eni od oddaj med izločitvenim dvobojem rekla Samu, naj da vse od sebe in naj ne pozabi, kdo ga med tekmovanjem gleda.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta