(FOTO) Zaljubljena tekmovalca Exatlona uživata na vročih počitnicah. In tam se je zgodilo nekaj posebnega

D.Ži
07.02.2022 09:50

Lara Deu in Samo Petje se te dni ljubezni predajata na oni strani luže. Tam sta dočakala tudi prav posebni datum.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na naporne dneve Exatlona v Dominikanski republiki ostajajo le še spomini. In en parček! 

Planet Tv

Pravijo, da je življenje tisto, kar se zgodi, medtem ko si zaposlen z drugimi načrti. In včasih se razplete tudi zelo lepo. Niti v sanjah si Lara Deu in Samo Petje lani nista mislila, da bosta iz napornega planetovega šova Exatlon Slovenija odšla brez glavne nagrade, a hkrati ne kot poraženca. V daljni in večno vroči Dominikanski republiki, kjer so več mesecev snemali oddajo, jima je 50.000 evrov glavne nagrade sicer ušlo, dobila pa sta drug drugega.

Do denarja njemu sicer ni manjkalo prav veliko, a ga je v finalu premagal neuničljivi Franko Bajc. Lara in Samo sta skupaj preživela toliko časa, da je med njima preskočila iskrica. Danes sta par. Pred mrzlo slovensko zimo sta pred dnevi zbežala v vroče kraje. Ne, nista se vrnila v Dominikansko republiko tako kot njuna nekdanja sotekmovalka Marjanca Polutnik, izbrala sta priljubljen mehiški Cancun. Počitnice sta si že dolgo želela in jih tudi potrebovala. Svoje ljubezni ne skrivata, zato sta precej radodarna tudi z dopustniškimi utrinki na svojih družbenih omrežjih.

Izvedeli smo tudi, da si bosta Cancun zapomnila tudi po tem, da je Samo tam praznoval svoj trideseti rojstni dan in to na zadnji januarski dan. "Lepšega rojstnega dne si ne bi mogel zamisliti. Plaža, sonce, Lara in moj rojstni dan," mojster borilnih veščin sporoča v domovino.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta