(FOTO) Tekmovalca, ki sta se zaljubila v Exatlonu, ostajata parček tudi v Sloveniji. On ji najprej ni bil všeč ...

D.Ži
15.12.2021 09:50

Marjanca in Franko se med napornim Planetovim šovom nista zaljubila, Kupidova puščica je zadela druga dva tekmovalca, ki zdaj o svoji ljubezni tudi odkrito govorita.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Zdaj je že jasno. Po dolgih tednih neverjetno napornega televizijskega šova na Planet TV je slovenska scena dobila nov parček. In to nista zmagovalca Exatlona Marjanca Polutnik in Franko Bajc, dasiravno bi bila čudovita naveza. Iskrica med njima ni preskočila, čeprav se je zdelo, da je med njima kar nekaj kemije. Ali sta se skušnjavi v Dominikanski republiki, kjer so oddajo snemali, res kdaj vdala, vesta le onadva, o ljubezni pa zdaj javno govori druga dvojica. Skupaj sta preživela zelo veliko časa, saj sta bila oba člana modre skupine z imenom Jadran. To sta finalist Samo Petje in njegova sotekmovalka Lara Deu.

Zaljubila sta se, njuna ljubezenska zgodba pa se s slovesom od Dominikanske republike ni zaključila, temveč jo nadaljujeta tudi v domovini. O tej zelo osebni temi sta spregovorila tudi v oddaji Jutro na Planet TV, kjer sta o svoji dominikanski pustolovščini klepetala pred dnevi. "Ko sva se vrnila, sva se pogovorila in rekla, da nadaljujeva to zgodbo iz Exatlona in da sva skupaj," je on brez oklevanja potrdil govorice. Ona je razkrila, da je trajalo kar nekaj časa, da se je zagrela zanj, razlog za to pa je bil precej kosmat. 

"Predvsem s tisto brado mi res ni bil všeč. Potem pa se je začelo. On me je najbolj spodbujal pred borbo s Sanjo. Res mi je dal tisto spodbudo in vero vase," je dejala. Nihče od njiju sicer ni osvojil 50.000 evrov glavne nagrade, a zdi se, da od ljubezni te dni kar žarita. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta